Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

01/07/2020
COMUNICAT DEL PRESIDENT

 

Imatge de complement

 

COMUNICAT ALS SOCIS I SÒCIES DEL CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT  (25 DE JUNY DE 2020)

Estimats amics i amigues,

Finalment,  hem entrat a la fase de represa de la situació excepcional començada fa ja 100 dies.  

Gradualment, la nostra entitat està tornant a operar amb la personalització dels carnets de socis i sòcies que podreu retirar a la nostra seu, trucant abans a la recepció del club en l'horari d'atenció al públic de 17 a 20h.

També s'han obert inscripcions per moltes activitats d'estiu per a nens, nenes i joves, començades aquesta setmana i que duraran fins a finals de juliol. S'obrirà el Rocòdrom la  setmana vinent i s'ha activat amb molta empenta la modalitat de Marxa Nòrdica amb cursos i sortides d'un o més dies, sempre amb totes les mesures sanitàries recomanades.

S'han organitzat reunions de seccions pel calendari de la propera temporada i, encara que en petit format, la presentació del llibre "60 anys de Marxa Infantil", ja disponible a recepció del club i aviat a les llibreries de la ciutat en ocasió de la nova data de la Diada de Sant Jordi.

Aprofito l'avinentesa per agrair la vostra fidelitat i suport a la nostra entitat i confiem poder tornar aviat a normalitat efectiva i plena que ens mereixem tots i totes.

Cordialment,

 

SILVANO BENDINELLI

PRESIDENT DEL CMSC I DE LA FUNDACIÓ PRIVADA CMSC

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat