Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

21/12/2020
COMUNICAT JUNTA DIRECTIVA DEL CLUB

 

Imatge de complement

 COMUNICAT ALS SOCIS I SÒCIES DEL CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT  (21 DE DESEMBRE DE 2020)

 

Benvolguts socis i benvolgudes sòcies,

Han passat ja més de 9 mesos des de l'inici de la situació d' emergència causada per la pandèmia que ha afectat la societat i, indirectament, a moltes de les activitats de la nostra entitat.

Com moltes entitats,  el CMSC ha intentat adaptar-se a la nova situació per seguir duent a terme el màxim d'activitats que estaven fent. Les diferents seccions del Club han patit una davallada de participants a causa de les limitacions marcades per la Generalitat que esperem recuperar el més aviat possible. Podem afirmar que totes les seccions de la nostra entitat estan treballant en el calendari del 2021.

És precisament per aquestes restriccions i protocols a seguir  per les entitats que aquest any no es podrà convocar una Assemblea General presencial. Confiem poder-la fer quan la normativa legal i la situació sanitària ens ho permeti. A causa d'aquesta situació la junta ha decidit no incrementar les tarifes de les quotes de soci/a per a l'any 2021.

Agraïm  la vostra comprensió en aquests moments tan delicats i la vostra fidelitat envers la nostra Entitat  que té  77 anys d' història  i comptem amb tots vosaltres per superar les dificultats dels propers mesos. És de vital importància fer "pinya" per poder mantenir actiu el Club.

Us desitgem que tingueu molta salut en aquest Nadal tan diferent i que el proper any sigui millor per a tots i totes amb una agenda plena d'activitats, encara que quedin algunes limitacions. Queda pendent també la tradicional celebració del dia dels socis i sòcies i el sopar on es fa l'entrega de les medalles de fidelitat de 25 i de 50 anys de pertinència al Club: l'acte del 2020 es farà conjuntament amb el del 2021 a la propera primavera.

Rebeu una forta abraçada!

 

LA JUNTA DIRECTIVA DEL CMSC   

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat