Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

10/05/2021
CELEBRACIÓ DELS STQLÍMPICS D'ATLETISME

 

Imatge de complement Ampliar imatge

Més de 80 atletes han participat a la 9a edició del STQLÍMPICS d'Atletisme durant la primera setmana de maig a la ZEM de la Guinardera.

Saltament de tanques,  velocitat i llançament de Vórtex han estat les tres proves en què han participat.

Aquesta competició és un referent a la nostra ciutat i està organitzada per la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat juntament amb  l'Ajuntament de Sant Cugat i les entitats participants: Jeroni de Moragas, Aspasur, Gurú, EDDA de Carli i Flor de Maig Sant Medir.

Es tracta d'una cita anual que es celebra des de l'any 2012 i que en les dues darreres temporades s'ha vist modificada per les restriccions actuals. S'ha hagut de canviar el format d'aquesta competició desglossant-la en diverses jornades i per entitats.

4 de maig - Entitat Aspasur Valldoreix

5 de maig - Entitat Taller Jeroni Moragas

6 de maig - Entitat Guru Valldoreix

Les Entitats EDDA de Carli i Flor de Maig - Sant Medir l'han celebrat a les seves instal·lacions els dies 28 i 30 d'abril.

El grup d'atletisme adaptat de la secció d'atletisme del CMSC també ha participat amb molta il·lusió, motivació i ganes de demostrar tot el que han entrenat aquesta temporada, tot i la situació sanitària actual.

Han estat unes jornades esportives molt emotives i un cop més  hem gaudit de la il·lusió dels qui hi han participat. L'equip tècnic i  voluntaris de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc ha cuidat tots els detalls i han entregat les corresponents medalles, diplomes i trofeus a cada participant i entitat.

Hem comptat amb la visita de l'Alcaldessa Sra. Mireia Ingla , el Regidor d'Esports Sr. Francesc Carol  la Regidora de Ciutadania i Salut Sra. Gemma Aristoy i el Sr. Ivan Quesada, representant de Caixabank. També volem agrair a l'empresa ASMON ascensors que des de fa anys patrocina les equipacions d'aquesta competició.

Aquestes jornades han estat un èxit i l'entrega de premis ha tancat els STQlímpics d'Atletisme 2021.

Esperem que la propera temporada, la del 2022, es pugui organitzar en el format habitual i reunir a totes les entitats participants en una única jornada.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat