Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

01/06/2021
Presentació de la Fundació Club Muntanyenc Sant Cugat

 

Imatge de complement

La Fundació Club Muntanyenc vol impulsar iniciatives socials a Sant Cugat

Amb el lema 'Volem obrir la Fundació a la ciutat de Sant Cugat', el CMSC a través de la Fundació Club Muntanyenc estrena web i projecte dins de la seva secció més solidària. Així, la Fundació Club Muntanyenc posa a la disposició de "projectes i entitats sense ànim de lucre i que aportin valors positius" el seu suport econòmic i promocional per tal que es puguin dur a terme. De moment, ja hi ha cinc projectes actius, tres dels quals són del mateix CMSC. Concretament, es tracta d'una proposta d'atletisme inclusiu, una altra de donació de portàtils per eliminar l'escletxa digital, una altra destinada a fer front a l'impacte de la Covid-19, una iniciativa per acostar les persones amb mobilitat reduïda a l'entorn natural i l'última, reservada a la creació d'aquest mateix projecte.

Al web, els santcugatencs poden veure d'un cop d'ull els diferents projectes solidaris que hagin complert els requisits de l'entitat i, si ho volen, col·laborar-hi, ja sigui amb una donació, material, el seu temps o de qualsevol altra manera. La idea és "adaptar-se a les necessitats de cadascun dels projectes". 

El president del CMSC i la Fundació Club Muntanyenc, Silvano Bendinelli, per la seva banda, van remarcar a la roda de premsa del passat 19 de maig que la iniciativa està totalment alineada amb els objectius del club i que el nou web ajudarà a "estimular i fomentar iniciatives socials, culturals i esportives".

A més, el president ha recordat que les entitats, organitzacions i particulars que vulguin presentar un projecte, poden consultar la nova web www. fundaciocmsc.cat

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat