Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

25/04/2020
DONATIUS PER LA CRISI DEL COVID-19

 

Imatge de complement

 Benvolguts i benvolgudes,
 
Amb el CMSC tancat i totes les activitats suspeses o ajornades el club ha passat a una situació de zero ingressos, que es mantindrà mentre duri aquesta situació de confinament que no permet fer activitats esportives ni culturals.
 
El CMSC ha sol·licitat un ERTO (expedient de regulació temporal d'ocupació) mentre no pugui fer activitat. Això implica que els treballadors/es passin a cobrar el 70% del sou a través de l'atur. El CMSC intentarà, segons les possibilitats, complementar el 30% restant.
 
Com algunes famílies ens han manifestat la seva intenció de seguir pagant les quotes en forma de donatiu per ajudar a pagar els sous dels entrenadors i  entrenadores, hem pensat fer extensiva aquesta opció que no teníem contemplada a tots els socis i sòcies per ajudar a reduir l'impacte econòmic  ja que no tindrem ingressos i haurem de seguir pagant les despeses fixes com són : aigua, llum, assegurances, etc.
 
En el cas que vulgueu col·laborar,  i si la vostra situació us ho permet, podeu fer un ingrés  de la quantitat que us vagi bé, directament al compte de la Fundació Privada Club Muntanyenc Sant Cugat :
ES34-2100-0104-8902-0088-6910 indicant el vostre nom complet i NIF (necessari per poder emetre certificat de donació) i "donatiu CMSC" en el concepte.
 
Aquesta opció és totalment voluntària.
 
Recordeu que podeu desgravar la vostra donació segons els  següents barems de  l'impost sobre la Renda de  persones  físiques: els primers 150 euros en donacions a una o  diverses entitats (ONGS o Fundacions ) desgrava el 75% i per sobre d'aquesta xifra  la deducció  és del 30%  (el 35% si els 2 anys anteriors s'ha fet donació  a la mateixa entitat   per un import  igual   o superior  cada any).
 
Desitgem que tots i totes vosaltres estigueu bé i que la tornada a les nostres activitats sigui el més aviat possible.
 
Moltíssimes gràcies per la vostra comprensió i solidaritat en aquests moments tant difícils per a tothom.
 
A 25 d'abril de 2020, a Sant Cugat del Vallès

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat