Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

03/12/2021
TRASPÀS SÒCIA MONTSERRAT CAÑÍS

 

Imatge de complement

 

TRASPÀS DE LA MONTSERRAT CAÑÍS

 

L'ENTERRAMENT SERÀ DILLUNS 6 DE DESEMBRE A LES 10:45h A L'ESGLÉSIA DE SANT PERE DE RUBÍ. NO HI HAURÀ TANATORI.

Ahir ens va deixar Montserrat Cañís a l'edat de 71 anys, cofundadora del grup Pas a Pas i guia de les Passejades per Collserola. Era sòcia des de feia 30 anys i havia col·laborat en moltes activitats del club.

A banda d'això, va ser una persona molt rellevant tant en la joieria (amb exposicions a les principals galeries de Barcelona) com en la restauració pictòrica més important de Catalunya (esglésies de la Vall de Bohí).

Per damunt de tot, una amiga de confiança de tots.

 Alguns dels seus companys li volen dedicar unes paraules:

 "Sempre recordaré una sortida de Setcases a Molló, on ens va agafar una tempesta fortíssima, amb boira, huracà, calamarsa i molt de fred; gràcies a la Montserrat em vaig sentir ben comboiat per tirar endavant el grup, la seva responsabilitat va ser admirable"

 Josep Maria Aymà

 "Feia l'esforç de venir de Rubí de matinada, al primer tren, per ser puntual a la sortida. També recordo que sempre ocupava el mateix seient de l'autocar al costat de la Teresa.

 En les xerrades que havia mantingut amb la Montserrat vaig poder copsar les moltes qualitats que atresorava.Tenia una fortalesa espiritual que segur que l'ha ajudat a suportar aquesta malaltia que l'ha dut a la mort. En aquest moment de tristesa us demano un pensament vers ella , i els que sou creients una pregària per la seva ànima "

Joan Puigneró 

DESCANSI EN PAU

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat