Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

02/06/2021
X MARXA DEL CORREDOR VERD DEL VALLÈS

 

Imatge de complement Ampliar imatge

A l'edició d' enguany hem donat continuïtat a la modalitat de Marxa Nòrdica, tant en el recorregut de 21 km. (Matadepera-Sant Cugat) com al de 10 km. (Sant Quirze -Sant Cugat), novetat de la passada edició.

Els participants van venir de llocs molts diversos: Sabadell, Cerdanyola, Rubí, Molins de Rei, fins i tot 2 d'Andorra, encara que la majoria van ser de Sant Cugat: 85.

Els socis del CMSC: 29.  Els voluntaris de l'organització: 32 (28 del CMSC i 4 d?altres Clubs de Marxa Nòrdica).

Amb la continuïtat del nou format s'ha incrementat el nombre de participants.

La X edició s'havia programat abans de la Pandèmia per l'octubre del 2020 i ajornada fins al 30 de maig del 2021, donant la possibilitat de donar-se de baixa i recuperar el cost de la inscripció.

Un dels motius de la participació més nombrosa de les 10 edicions realitzades fins ara, va ser segurament el fet de no haver fet activitats de caminades durant els últims 8 mesos. Enguany, la MCVV no formava  part del Circuit Català de Marxes Nòrdiques, coordinat per la FEEC (Federació Entitats Excursionistes de Catalunya) com a l'edició del 2019. Però ho serà amb la XI edició prevista pel diumenge 3 d'octubre del 2021.

La caminada es va desenvolupar amb tota normalitat, excepte les 2 anècdotes de grups de persones que s'havien perdut durant unes estones al primer tram del recorregut i van poder tornar a incorporar-se al recorregut amb l'ajuda dels nostres voluntaris.

Totes les mesures sanitàries contra el COVID19 es van implementar escrupolosament, com: full d'auto responsabilitat, instruccions per seguir les normes abans i durant la caminada, presa de temperatura, avituallaments individuals sense contacte amb el personal voluntari, etc.

Confiem que serà la última vegada que s'han d'adoptar aquestes restriccions en una caminada organitzada pel nostre club.

 

La propera edició, la XI, prevista al calendari del circuit català de marxes nòrdiques es farà el diumenge 3 d'octubre del 2021.

Amb les mateixes modalitats i, confiem, sense les mesures actuals que limiten molt la interacció social i compliquen moltíssim la organització de les activitats (i incrementen els costos dels avituallaments).

 

No hi van haver cap incidències destacades. La valoració dels participants va ser molt positiva.

Els avituallaments van ser a la zona de Can Llobateras, al km. 9,5 del recorregut i a l'arribada a la seu del Club Muntanyenc Sant Cugat, molt complets i abundants.

A la serra dels Galliners, sota el turó de Mataric vam distribuir ampolles d'aigua i begudes isotòniques per la calor del dia. La temperatura però no va superar els 27ºC.

La fruita, plàtans de Canàries, es va donar al Control 1 i a l'arribada. 

La bossa del marxador contenia:

Una samarreta tècnica mixta de Acqua Royal de color blanc amb el logo de la Marxa i marcada com X edició.

Una bossa de snacks de ZANUY

Un bric de Caldo Aneto

 

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat