Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

29/10/2020
COMUNICAT SOBRE LES NOVES MESURES PER ATURAR L'INCREMENT DE LA PANDÈMIA A PARTIR DE DEMÀ

 

Imatge de complement

 

Benvolguts i benvolgudes,

 

Les noves mesures i el tancament de les instal·lacions esportives per aturar l'increment de la pandèmia a Catalunya durant els pròxims 15 dies, ens impedirà seguir amb el funcionament habitual de les activitats d'atletisme, gimnàstica, escalada, així com les de lleure infantil de l'esplai Sarau i de l'Escola d'Excursionisme.

 

Totes les activitats culturals i els cursos que s'estaven duent a terme, queden aturats o es faràn en línia sempre que sigui possible.

 

Aquestes mesures entraran en vigor a partir de demà divendres a les 6h del matí, i estem a l'espera de la publicació del decret al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) per a informar-vos més detalladament.

 

Us recordem que totes les sortides de la secció de muntanya o marxes que teníem programades com la Marxa del Corredor Verd  ja s'havien suspès o ajornat fins a definir una nova data.

 

Volem expressar la nostra solidaritat amb tota la gent afectada per aquesta pandèmia, tan directa com indirectament,  i animar-vos a mirar endavant pensant que ho aconseguirem.

 

Salut, ànims i fins aviat!

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat