Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

22/11/2021
XII Edició Trobada dels 100 cims

 

 

Imatge de complement Ampliar imatge

 

El passat 14 de novembre, es va celebrar la XII edició de la tradicional Trobada dels 100 cims  a Alcanar (Montsià), després de la seva suspensió a causa de la Covid19.

La jornada va començar amb la concentració dels participants al Centre Cívic on hi havia un esmorzar per esperar la sortida de la caminada. Cap a les deu del matí, una llarga filera va sortir  cap al puig Gros i el monument al Sagrat Cor.

Desprès del dinar que va acollir a més de 200 persones es va dur a terme l'acte de lliurament de premis i reconeixements.

L'acte va començar amb la benvinguda per part de l'alcalde de la localitat, Joan Roig, i el lliurament dels premis dels concurs "Fotocims" 2020. A continuació els premis del concurs literari dels "100 Cims" i seguidament es va donar el reconeixement a l'entitat que havia assolit les 2.000 ascensions dels seus socis durant l'any 2019.

Després es va fer el reconeixement als federats que havien superat els "3×100 Cims", els "2×100 Cims", i per últim, però no menys importants, els protagonistes van ser els federats que havien superat el repte dels "100 Cims" durant els anys 2019 i 2020, que van omplir l'escenari.

Des del Club Muntanyenc Sant Cugta volem felicitar a  Ferran Sancho i Florentina Pahissa, socis de la nostra entitat, per haver assolit el repte dels 100 Cims i animar-los a seguir per assolir els 2x100 cims.

També es va fer un petit acte de record a un federat que va completar el repte dels "100 Cims" i dels "2×100 Cims", que va morir al Nepal. Una germana seva va recollir els seus reconeixements.

La jornada es va tancar amb les paraules de Joan Huertos, de la FEEC, que va agrair la gran participació i va encoratjar la continuació de l'activitat dels "100 Cims", que esperem es pugui celebrar al mes de maig de 2022 a Roses.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat