Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

27/03/2020
COMUNICAT ERTO

 

Benvolguts socis i sòcies,

En el context extraordinari que estem vivint resulta impossible la presència al seu lloc de treball d’ entrenadors, entrenadores i la resta del personal del club. Per aquesta raó i amb l’objectiu de reduir les conseqüencies econòmiques per al nostre club hem decidit iniciar la tramitació d’un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) de suspensions dels contractes per causa de força major davant de l’autoritat laboral. En conseqüència, us comuniquem l’inici de l’expedient de regulació temporal d’ocupació per causa de força major, amb efectes a partir del dia 13/03/20, i així ho notificarem a l’autoritat laboral, mitjançant inici d’un ERTO.

 

Això implica que els treballadors/es del club tindran dret a la prestació d’atur, que segons els casos pot arribar al 70 % o quedar per sota d’aquest percentatge  .

El club, per la seva banda, complementarà (mentre sigui assumible) totes les quantitats que corresponguin, en funció de les reduccions que apliqui l’Estat fins a cobrir el sou que es cobrava.

És per aquesta raó que us demanem, en la mesura de les vostres possibilitats, que ajudeu a que podem garantir el sou del treballadors/es.

Mentre el club estigui tancat mantenim el contacte per correu i per telèfon des del voluntariat i del servei de Gerència (no afectat per l’ERTO)

Atentament,

Jaume Pujol

Gerent

Imatge de complement

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat