Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

25/05/2020
COMUNICAT DEL PRESIDENT

 

Imatge de complement

 

COMUNICAT ALS SOCIS I SÒCIES DEL CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT  (25 DE MAIG DE 2020)

Estimats amics i amigues,

Ja hem entrat a la fase 1 del desconfinament i la setmana vinent obrirem la nostra seu oficialment, encara que amb una operativitat limitada per poder seguir les normes de seguretat bàsiques.

Confiem poder personalitzar els carnets de socis i sòcies que es van rebre durant el tancament del club i enviar-los juntament amb altre material.

Estem treballant per poder començar els entrenament d'atletisme a la pista de la Guinardera al més aviat possible, sempre amb totes les mesures sanitàries recomanades, així com també l?activitat de Marxa Nòrdica en grups reduïts fins a 10 persones.

Confiem poder obrir en breu les inscripcions pels casals, colònies i activitats per a infants i joves durant l'estiu. Podeu consultar tota la informació actualitzada a la nostra web.

Us volem tornar a recordar que un dels avantatges pels nostres federats i federades, és poder fer activitats esportives sense límit d'edat i 2 cops al dia dins de les franges horàries permeses segons les modalitats dictades per les autoritats. No oblideu portar la vostra llicència esportiva juntament amb el DNI durant la vostra activitat i sobre tot gaudiu-la amb sentit comú i prudència.  La informació que adjuntem és de la FEEC i és útil per poder conèixer els avantatges i límits, més amplis, dels federats. Les activitats i els desplaçaments durant la fase 1 estan limitats al territori de la zona sanitària de residència oficial.

 

Visca el Club Muntanyenc i totes les persones sòcies, ànims i fins aviat!

SILVANO BENDINELLI

PRESIDENT DEL CMSC I DE LA FUNDACIÓ PRIVADA CMSC

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat