Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

11/05/2020
COMUNICAT DEL PRESIDENT

 

Imatge de complement

 

COMUNICAT ALS SOCIS I SÒCIES DEL CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT  (11 DE MAIG DE 2020)

Estimats amics i amigues,

Després de 8 setmanes des de l' inici de la declaració de l'estat d'alarma i del tancament de les nostres oficines i la suspensió de les nostres activitats esportives i culturals, vull manifestar, en nom de la junta directiva i de tot el personal del CMSC,  la solidaritat davant de dificultats personals i familiars que esteu patint.

Com sabeu, totes les activitats del  club estan suspeses mentre duri l'estat d'alarma o fins que les autoritats nacionals i locals ho determinin. Hi ha esdeveniments que s'han ajornat i altres que s'han suspès fins a definir una nova data. Estem en contacte, via videoconferències, amb diferents departaments i regidories de l'ajuntament de Sant  Cugat per diferents temes del dia a dia i pel futur dels pròxims mesos. Aviat confiem poder obrir les inscripcions per als casals, colònies i activitats per a infants i joves durant l'estiu (dates i modalitats a definir durant lespròximes setmanes).

Aprofito l' avinentesa per manifestar el meu agraïment a tots els socis i sòcies que han fet aportacions econòmiques a la nostra Fundació per poder compensar les pèrdues d'ingressos del club i del personal administratiu i tècnic. Gestos com aquests fan que el nostre club sigui com una gran família i ens ajuden a tirar endavant.

Esperem poder obrir la seu a finals de maig o principi de juny.

Malgrat el confinament, podeu seguir l'evolució de les nostres activitats multiesportives i multicultural a traves de la nostra web i xarxes socials on us anirem informant de qualsevol canvi al respecte.

Us recordem que un dels avantatges pels nostres federats i federades, és poder fer activitats esportives sense límit d'edat i 2 cops al dia dins de les franges horàries permeses segons les modalitats dictades per les autoritats. No oblideu portar la vostra llicència esportiva durant la vostra activitat i sobre tot gaudiu-la amb sentit comú i prudència. Mentre estem en la fase 0 les activitats han de ser individuals i dins del terme municipal on viviu.

Visca el Club Muntanyenc i tots vosaltres! Ànims i fins aviat!

SILVANO BENDINELLI

PRESIDENT DEL CMSC I DE LA FUNDACIÓ PRIVADA CMSC

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat