Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

15/12/2021
RESUM I FOTOGALERIA VIA GARONA Desembre

 

Imatge de complement Ampliar imatge

ESCRIT DE SILVANO BENDINELLI  PER RESUMIR ELS 4 DIES DE LA CAMINADA (4-5-6-7/12/2021)   DEL PROGRAMA DEL CAMÍ LA VIA GARONA- GR861 DEL GRUP DE CAMINS HISTÒRICS.

Les etapes s'han desenvolupats  els dies 4,5,6 i 7 de Desembre entre Carbonne i Saint Martory, Haute Garonne.

Els participants van ser 25 persones.

Com vam dir a l'escrit anterior, el programa s'acabarà a la font del riu Garona, a la zona del Pla de Beret coneguda com ULH DEL GARONA durant el 2022 amb un total de 14 etapes i aproximadament  5000 m. de desnivells positius totals.

A continuació pengem una selecció de fotos fetes durant la caminada de 52 km i de desnivells acumulats de + 850 m.

El temps aquesta vegada va ser molt poc clement, excepte a la última etapa del dimarts 7. Va ploure tots els primers 3 dies i el diumenge no ens va permetre caminar excepte els pocs metres de visites turístiques previstes i improvisades com a la antiga Catedral de Saint Bertrand de Comminges.

Però, segon les opinions generals, valia la pena caminar pel camins, senders i pistes en paisatge variat i força interessant entre boscos, camps de correu, a vegada a la vora del riu Garona i moltes estones a dalt del riu amb vistes espectaculars, seguint la perfecte senyalització del GR861 (excepte a una zona de plantacions on havia una contradicció de senyals, resolta gràcies a la experiència del grup.

No podia faltar la tradicional Cassoulette al segon sopar a l'hotel Le Commerce de Saint Gaudens.

El programa continuarà a la propera primavera del 2022 amb altres 5 etapes al territori de l' Haute Garonne i del Val d'Aran.

L'etapa perduda es recuperarà afegint el divendres 1 d'abril a la sortida prevista de l'abril. Seran 3 dies en territori de l' Haute Garonne.

Les fotos representen uns punts del recorregut del grup entre CARBONNE, RIEUX VOLVESTRE, SAINT JULIEN (foto del grup), CAZÈRES, MARTRE TOLOSANE, BOUSSENS, SAINT MARTORY, amb unes fotos d'esglésies, col.legiates, camps, senders fangosos, del Garona, del canal i vistes del Pirineu espectaculars.

Les fotos dintre de la Catedral de Saint Bertrand corresponen a la última etapa de l'abril del 2022.

Us esperem a la propera sortida!

 

Silvano

FOTOGALERIA

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat