Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

08/10/2018
La Marxa Corredor Verd del Vallès manté l'alt nombre de participació respecte edicions anteriors

 

Imatge de complement Ampliar imatge

 Aquest dissabte passat, 6 d'octubre, s'ha celebrat la VIII edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès amb canvis importants en la seva modalitat. S'han organitzat 2 trams: un de 22 km des de Matadepera i un de 10 km des de Sant Quirze, amb la possibilitat de caminada clàssica i de marxa nòrdica. Al migdia les i els participats arribaven al CMSC, on hi esperava un bon refrigeri i regals de les entitats patrocinadores per a tothom.

Un total de 150 persones participants, moltes d'elles inscrites a última hora, es van reunir a un o l'altre punt de sortida; xifra d'assistència que considerem més que excel·lent. Dues terceres parts van realitzar la caminada amb bastons de marxa nòrdica.

Aquest fet ja assenta la Marxa del Corredor Verd del Vallès com una tradició anual del CMSC. El recorregut Matadepera - Sant Cugat del Vallès (prescindint del tram circular de Collserola, que havia causat més problemàtica en edicions anteriors a causa de la seva dificultat), travessa la nostra comarca per un itinerari íntegrament natural, característica que sorprèn a la majoria de les participants i resulta un dels atractius addicionals d'aquest esdeveniment.

Moltes gràcies a tots i totes, els i les participants de Sant Cugat, de les localitats de l'entorn i els voluntaris i voluntàries del club!

CMSC.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat