Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

08/09/2016
15 d’octubre de 2016 és la data per a la 6a edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès

 

Imatge de complement

 Com a novetat d’enguany no hi haurà la possibilitat de fer cursa.

És el 15 d’octubre de 2016 la data escollida per a la sisena edició de la Marxa del Corredor Verd del Vallès, marxa que recorre el corredor verd entre la Serra de Sant Llorenç de Munt i Collserola. Aquesta, normalment es celebrava la tercera setmana d’octubre però enguany s’ha avançat una setmana per no coincidir amb la Mitja Marató de Sant Cugat, també organitzada per el CMSC.

Com a novetat d’enguany es destaca que, després de la prova pilot de l’any anterior de la possibilitat de la cursa des de Matadepera fins a Sant Cugat (21km), s’ha optat per no continuar amb la possibilitat de fer la cursa.

La Marxa del Corredor Verd del Vallès (o MCVV) és una marxa organitzada per la secció de Muntanya del CMSC i enguany arriba a la seva sisena edició. Aquesta marxa ofereix la possibilitat de dur a terme 3 recorreguts, el recorregut pel corredor verd, entre Matadepera i Sant Cugat (21km) o fer una volta circular per Collserola (20km). El tercer recorregut consisteix en fer els 2 recorreguts un rere l’altre (41km).
El CMSC també ofereix diversos punts d’avituallament i transport fins a Matadepera des de Sant Cugat amb autobus.

La MCVV és una marxa popular, en que, com a la Marxa Infantil, no es valora la velocitat sinó la regularitat. Aquesta marxa, que passa per els municipis de Matadepera, Sant Quirze del Vallès, Terrassa i Sant Cugat del Vallès el que pretén és reivindicar l’existència d’un corredor verd entre les serralades de Collserola i de Sant Llorenç de Munt i l’Obac i lluitar contra la pressió urbanística que està provocant que aquest espai desaparegui per complert. La MCVV transcorre per sòl no asfaltat i pretén denunciar la desaparició de l’espai natural i la degradació d’aquest degut a l’activitat humana.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat