Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

28/11/2017
Escrit i fotos del Camí Piémont de novembre

 

Imatge de complement

Les etapes s’han desenvolupats  els dies 4  i 5 de novembre entre Le Mas-d’Azil i saint-Lizier a l’Ariege.  Els

participants van ser 39 persones, la màxima capacitat del bus que podia anar per les petites carreteres i túnels de la regió.

A continuació pengem una selecció de fotos fetes durant la caminada.

El temps ens va fer una mala jugada el primer dia amb pluja que amenaçava anar  “in crescendo” durant tot el matí i bona part de la tarda  però es va aturar als pocs km. de marxa i es va portar molt bé el segon dia amb sol i temperatura no tan freda. Varem caminar uns 32 km durant els 2 dies, amb uns 600 mt. de desnivell totals entre  petits pobles (hameaux), colines, cingles, praderes literalment poblades de vaques, burros, cavalls, cabres, ovelles (i uns quants gossos cridaners....) en un paisatge bucòlic únic al mon, trepitjant gespa i fulles caduques multicolors.

Les visites culturals van ser a la tarda del dissabte al Palais des Évêques, a les 2 Catedrals i Museu de Saint-Lizier, al claustre Romànic, etc.  

L’hotel va ser la única decepció de la sortida ja que no va mantenir la promesa de les seves 3 estrelles i membre d’una de les cadenes dels hotels amb més prestigi de França: ens hem queixat formalment confiant que altres grups de viatgers podran patir la mateixa decepció amb la nova gestió de l’hotel Eychenne.

Les properes etapes seran al 3 i 4 de març del 2018 sortint de Saint-Bertrand de Cominges després d’una visita cultural molt interessant al poble bimil·lenari. Per motius climàtic el programa “saltarà” el tram entre Saint-Lizier i Saint-Bertrand a l’ hivern  per poder-lo recórrer amb totes garanties al final de la primavera (pont de Pentecosta).

Fins a la propera sortida (camí del Cid del pont de la Puríssima).

Silvano

Consulta les fotos fent clic aquí.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat