Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

20/10/2017
Resum del Camí del Cid d'octubre

 

Imatge de complement

Les etapes es van desenvolupar durant els dies del “pont” del Pilar.

Vam ser unes 35 persones caminant entre els pobles de San Martín del Rio (Teruel) i Morenilla (Guadalajara), passant pels pobles de Baguena, Barbáguena, Calamocha, El Poyo del Cid, Fuentes Claras, Caminral, Torrijo del Campo, Monreal del Campo, Pozuelo del Campo, El Pedregal (tot un programa...) i el Pobo de Dueñas.

Aproximadament 80 Km recorreguts i 800 metres de desnivells positius acumulats en un paisatge natural de vistes llunyanes, pistes agrícoles rectes del típic “paramo” i de conreus (secs).

Les fotos representen uns aspectes del camí i dels pobles on es passava. Altres fotos, fetes pel soci Marcel Albet estan ja penjades al web del Club i al seu blog. 

El clima va ser calorós, tenint en compte l’època de l’any.

Les visites culturals van ser a Montalbán (veure fotos del Museu de la Geologia i de la Iglesia de la Ordre de Santiago del segle XIV) i al Museu del safrà de Monreal, entre d’altres.

La propera sortida del grup serà a el 4 i 5 de novembre al Camí del Piemont Pirinenc a l’Ariege. entre el Mas-d’Azil i Lescure.. I a l’ hivern, del 6 al 10 de desembre al camí del Cid, en la província de Guadalajara.

Fins aviat!

Silvano

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat