Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

08/01/2019
Avantatges de treure’t l’assegurança de la FEEC

 

Imatge de complement

La llicència de la Federació dEntitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ofereix una assegurança daccidents, descomptes en refugis, subscripció a la revista Vèrtex, participació en competicions, cursos de formació i moltes altres activitats, a més davantatges en més de 300 botigues i serveis repartits per tot Catalunya.

Consulta la taula de preus per a les llicències federatives del 2019.

La FEEC, també anomenada Federació Catalana dAlpinisme i Escalada, és lagrupació catalana oficial de clubs i entitats excursionistes de Catalunya. Agrupa 425 entitats i clubs, 41.200 federats/des i 77.000 socis i sòcies en el total de totes les agrupacions federades.

La seva finalitat és la promoció de lexcursionisme des de tots els seus vessants: competitiu, cultural, social, associatiu, formatiu i de lleure. Sencarrega de reglamentar les caminades de resistència, les curses per muntanya, lescalada esportiva, lesquí de muntanya, la marxa nòrdica, el descens de barrancs, les curses dultraresistència, els raids desports de muntanya, les raquetes de neu, les marxes tècniques i el canicròs. També promou la formació desportistes, tècnics i docents a través de centres de tecnificació com lEscola Catalana dAlta Muntanya (ECAM); gestiona una xarxa de 21 refugis de muntanya; té competències en lhomologació i manteniment de la xarxa de senders de Catalunya, amb més 11.000 km de GR, PR i SL; organitza 120 proves esportives oficials; i compta amb quatre seleccions catalanes que representen Catalunya en competicions d’àmbit internacional les seleccions catalanes de curses de muntanya, escalada esportiva, esquí de muntanya i raquetes de neu.

Per estar federat/da cal ser membre duna entitat o club excursionista que formi part de la FEEC, com el Club Muntanyenc Sant Cugat. 

Recordeu que cal renovar-la cada any! Es pot fer a través de l'Oficina d'Inscripcions en Línia o venint a la recepció del club.

Enllaç:  Contactar 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat