Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

18/06/2018
CLIC FOTO exposa al Club

 

Imatge de complement

CLIC FOTO, el Grup de Fotografia del Club Muntanyenc, exposem en el Club fins a finals de Setembre. El tema son ABSTRACCIONS i es una repetició ampliada i revisada de la exposició que vàrem fer l’any passat a les oficines del Deutsche Bank.

Les limitacions de les oficines del DB van fer que molta gent ens comentés que no l’havien pogut veure amb deteniment i, per això, quant des del Club se’ns va proposar de fer una exposició, tots vàrem estar d’acord en repetir-la.

Llavors varen ser 14 obres de 6 fotògrafs: Carles Cabanas, Jaume Cifuentes, Jordi Fernández, Joan Jubany, Jaume Martín i Ma Ángeles Melendo, a la que ara s’hi han afegit Carme Rivera, Carmen Ruiz i Albert Santamaria, amb un total de 17 obres.

El tema, ABSTRACCIONS, va suposar un gran repte per tots. En fotografia, per explicar-ho d’una manera breu, abstraccions son visions parcials d’objectes reals, creant unes noves formes amb entitat pròpia. El material exposat reflexa com cadascun dels autors fa la seva selecció del punt de partida i com l’interpreta, obtenint un resultat moltes vegades sorprenent.

I aprofitant que dissabte passat, el dia 9 de Juny, era la Nit d’Art, es va celebrar la inauguració de la Exposició amb presència de l’Amàlia Roig i la Imma Pueyo en representació de la Junta del Club. Inclosa dins de la relació d’activitats de la Nit d’Art, durant tota la tarda i vespre vàrem tenir més de 100 visites que van gaudir dels treballs presentats i va servir de promoció del grup. Molt bon ambient i una bonica experiència per a tothom.

I ara, a convidar-vos a tots a venir-la a veure!

Jaume Cifuentes Costa

Juny 2018

Pots veure les fotografies de la nit de l'art i el cartell fent clic aquí.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat