Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

06/11/2017
La 1a Marxa de la Salut apropa a Valldoreix els beneficis de la marxa nòrdica

 

Imatge de complement

 La 1a Marxa de la Salut, un recorregut de 10 quilòmetres pel Parc de Collserola de marxa nòrdica, pretén apropar aquesta disciplina als valldoreixencs el diumenge 19 de novembre. La cita, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat i el Club Marxa Nòrdica Collserola i que compta amb la col·laboració de l'EMD i el Complex Esportiu Valldoreix, és la primera marxa d'aquesta modalitat a Sant Cugat. L'activitat ha estat presentada aquest dijous a la Casa de la Vila.

 

Després que el Muntanyenc ja hagi iniciat sortides de marxa nòrdica i que el Complex Esportiu també hagi organitzat dues activitats d'aquesta modalitat, la incursió de la disciplina a la ciutat farà un pas important amb aquesta primera edició de la Marxa de la Salut, que donarà el tret de sortida a les deu del matí al Carrer Brollador, davant la instal·lació esportiva valldoreixenca, i que comptarà amb 10 instructors de marxa nòrdica.

Un d'aquests instructors és Xavier Ortega, que ensenya aquesta disciplina al Club Muntanyenc, un dels impulsors de la iniciativa. La cita pretén posar l'èmfasi en la vessant saludable de la marxa nòrdica, un exercici molt complet i similar a la natació, com ha explicat el director tècnic del Club Muntanyenc Sant Cugat, Manel González.

 

Pots llegir tota la notícia aquí: Cugat.cat

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat