Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

10/07/2017
Canvis de personal en l'administració del CMSC

 

Imatge de complement

 Canvis de personal del CMSC

El fins ara responsable de comunicació del CMSC, Pau Sànchez, ha demanat la seva baixa en la seva tasca al CMSC per motius personals, de canvi de projecte.

Tot i sol·licitar la baixa, en Pau mantindrà la seva vinculació amb el Club i seguirà participant de les activitats que ja participava com un soci i usuari més de l’entitat muntanyenca.

La finalització de la seva feina ja s’ha fet efectiva a final del mes  de juny, tot i que aquests dies encara mantindrà la seva ocupació fins que finalitzi les tasques a les que s’havia compromès, i el compromís d’ajudar en el relleu i aprenentatge de qui el substitueixi a partir de setembre.

 

Relleu amb experiència

El relleu al capdavant de la comunicació del Club l’agafarà la Judit Garrell, que ja ha estat al treballant al CMSC aquests últims 6 mesos gràcies a la subvenció europea que, a través del SOC, va permetre que el Club contractés a dues persones. Garrell va estar treballant a la comunicació del CMSC i ja coneix quines són les tasques i dinàmiques de gestió de la seva tasca.

La incorporació de la Judit com a responsable de la comunicació del club en substitució del Pau serà a partir de setembre, i durant aquest mes es treballarà conjuntament el relleu amb el seu predecessor. La Judit, tal i com ja estava el Pau, estarà al Club amb una dedicació de mitja jornada en un horari que ella especificarà.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat