Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

22/01/2019
S'obre el període de preinscripció per l'estada a les Dolomites (Alps italians) per l'estiu del 2019

 

Imatge de complement Ampliar imatge

Des de la junta de la secció de Muntanya s’està organitzant una estada als Alps italians a l’estiu 2019, amb motiu del 75è aniversari del club.

L'objectiu és fer una estada a Alba de Canazei, al cor de les Dolomites, on viure una experiència i fer sortides, pensades per a tots els nivells, en aquest entorn d’encant. Durant el temps lliure, es proposa conviure dins del poble amb les altres sòcies i socis del club o relaxar-se de forma més íntima.

Totes les 50 places estan cobertes. Avui dimarts 22 de gener comença el període de preinscripcions fins al dia 30 de gener, consistent a pagar una bestreta per tal de poder garantir definitivament la reserva de plaça. Recordem que les places ja estan tancades i no s'hi pot afegir ningú més. Inscripcions a través de la recepció del club.

Per dur a terme aquest projecte es demanen voluntàries i voluntaris per poder preparar les excursions, prèviament aquí, i per coordinar grups un cop allà. A poder ser, un parell de persones per cada nivell de dificultat.

Calendari de reunions:

1a reunió: Dilluns 17 de desembre. FETA

2a reunió: Dijous 10 de gener. FETA

3a reunió: Dijous 31 de gener a les 19.30 h al CMSC.

Les següents reunions es fixaran en funció de com van les reserves i l'organització de sortides.

 

Informació de l'estada:

Lloc previst: Alba de Canazei (Vall de Fassa, província de Trento).

Dates: 2 opcions, de 7 i 10 dies.

Opció de 7 dies: Sortida de Sant Cugat el divendres 26 de juliol, arribada al destí el dissabte 27 de juliol i tornada el dissabte 3 d’agost (per arribar a Sant Cugat el diumenge 4 d’agost).

Opció de 10 dies: Sortida de Sant Cugat el divendres 26 de juliol, arribada al destí el dissabte 27 de juliol i tornada el dimarts 6 d’agost (per arribar a Sant Cugat el dia 7).

Allotjament: La majoria de les participants s’allotjaran en apartaments. S’està intentant que sigui al mateix edifici per facilitar la comunicació i la coordinació de cotxes i activitats. Algunes persones interessades s’allotjaran a un càmping proper. Aquest apartat ja està tancat, sense possibilitat de canvi.

Transport: Majoritàriament ens desplaçarem amb cotxes particulars, de forma conjunta i coordinada. Donat que en autocar no és factible, es proposa des de l’organització la possibilitat de llogar una furgoneta. Es parlarà a la reunió del 31.

Assegurança: L’assegurança D de la FEEC cobreix l’estada. En ser territori italià, l’A i la C no cobreixen. S’està treballant en realitzar una assegurança conjunta des del CMSC per aquest període de temps.

Persones de contacte: Coordinador de la Secció de Muntanya, Nacho Gonzalvo, amb el número de telèfon 609 77 81 05.

Enllaç:  Contactar 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat