Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

01/04/2019
Compte enrere per a la Marxa Infantil més sostenible

 

Imatge de complement

La 61a Marxa Infantil arriba aquest diumenge amb una aposta decidida per la sostenibilitat, ja que enguany s'habilitarà un aparcament de bicicletes gratuït i sota vigilància perquè participants i famílies puguin assistir a la cita del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) sense haver d'utilitzar el cotxe i sense contaminar el medi ambient. El punt de trobada inicial de la marxa, que té lloc aquest diumenge, és el Parc de Ramon Barnils a tocar del Pla del Vinyet a les nou del matí, des d'on els participants sortiran segons l'ordre de pitral.

La marxa seguirà el mateix recorregut que a les edicions anteriors, però inclourà petites modificacions. Per exemple, s'afegirà un sisè control a l'alçada de l'Escola Avenç per facilitar el seguiment dels marxistes.

Enguany se seguirà també amb la limitació fixada pel Parc Natural de Collserola de 1.100 parelles participants. Així, més de 2.000 infants recorreran els 10,5 quilòmetres que comprèn el recorregut, passant pel Pi d'en Xandri, la zona de Can Coll i Torre Negra.

'Guardó' per a totes les parelles participants

Una altra de les novetats de la cita, i coincidint enguany amb el 75è aniversari de l'entitat, serà un 'guardó' que s'entregarà a totes les parelles participants.

Pel que fa a la vessant solidària de la jornada, enguany la iniciativa destinarà un euro del cost de la inscripció a la Fundació Federica Cerdà, una entitat privada sense ànim de lucre que es dedica a millorar la qualitat de vida d'infants amb diversitat funcional.

En cas de pluja, la iniciativa es traslladaria al dissabte següent, el 13 d'abril.
 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat