Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

04/06/2019
El Club Muntanyenc Sant Cugat, pregoners de la Festa Major

 

Imatge de complement Ampliar imatge

Article original del TOT Sant Cugat

El Club Muntanyenc Sant Cugat, qui enguany celebra el seu 75è aniversari, serà l'encarregat de pronunciar el pregó de la Festa Major de Sant Cugat del Vallès d'aquest 2019. Un pregó que donarà el tret de sortida a quatre dies de festa a la ciutat, del 27 al 30 de juny, i de la qual ja se'n coneixen algunes propostes.

El president del Club Muntanyenc, Silvano Bendinelli, ha explicat al TOT Sant Cugat que "estic molt content i sorprès. Ser pregoners de la Festa Major és un orgull, pels socis, pels socis fundadors, pels presidents i per a tothom".

Pel que fa als pregoners, i com expliquen des de l'Ajuntament de Sant Cugat, el Club Muntanyenc és una entitat d'origen muntanyenc fundada el 1944. Ofereix un gran ventall d'activitats de caràcter cultural, esportiu i pedagògic, amb l'única ambició de fomentar la cohesió popular, l'ecologisme i l'amor per la muntanya i el medi natural.

El CMSC el formem quasi dos mil socis i sòcies, que organitzen la majoria d'activitats de forma voluntària, amb el reforç d'un equip de tècnics que ajuden en la tasca administrativa i especialitzada del club.

El principal actiu de l'entitat és l'equip humà. Esport, formació, serveis, vida associativa, lleure i cultura; la seva acció comunitària es dona a través de les seccions de l'entitat, que promouen i presten voluntàriament el seu temps per organitzar i dinamitzar els projectes, les activitats i la vida social del club, amb voluntat de servei i de compromís amb la nostra societat.

Al llarg dels seus 75 anys d'història, el Club ha crescut conjuntament amb Sant Cugat, esdevenint una institució central i històrica dins la vida associativa i popular santcugatenca. Algunes de les activitats més emblemàtiques, com la Marxa Infantil de Regularitat, han acabat representant un símbol del poble que ha marcat a moltes generacions de conciutadans i conciutadanes.

L'alcaldessa en funcions, Carmela Fortuny, ha volgut destacar en un comunicat "el vessant transversal de l'entitat" i els "valors de respecte per l'entorn la cura de la natura i la voluntat de cohesió que caracteritzen el Club Muntanyenc. Un model d'èxit", subratlla, "no és usual que una entitat arribi a celebrar 75 anys".

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat