Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

03/12/2018
Estem preparant una estada a les Dolomites (Alps Italians) per l'estiu del 2019

 

Imatge de complement Ampliar imatge

Des de la junta de la secció de Muntanya es vol organitzar una estada als Alps a l’estiu 2019, amb motiu del 75è aniversari del club.

L'objectiu és fer una estada al centre de les Dolomites en la que puguin participar tots els grups de la secció de Muntanya, compartir experiències i relacionar-se entre els grups. Cada grup realitzarà activitats de muntanya adaptades a diferents nivells i, durant el temps lliure, es proposa conviure dins del poble amb les altres sòcies i socis del club o relaxar-se de forma més íntima.

Lloc previst: Zona de les Dolomites di Veneto, amb base a la població de CANAZEI (Vall de Fassa).

El projecte encara està en construcció, i es pot modificar de la manera que afavoreixi a la majoria dels i les participants. De moment, l'organització de la sortida obrirà preinscripcions per preveure el volum de persones interessades, i així poder gestionar l'allotjament, visites i rutes. Demanem, per això, responsabilitat i compromís per poder marcar el calendari d’activitats, reunions i reserva de l’allotjament de forma efectiva i ràpida.

Dates: Arribar a partir del dissabte 27 de juliol; i fins el dissabte 10 d'agost. Amb possibilitat d'assistir la primera setmana, la segona o ambdues, depenent de la intenció de cada família. El tancament de les dates definitives encara estan per definir.

Inscripcions: Es faran per la web del club i s’ompliran les diferents opcions que aquí estem plantejant. 

10 de desembre - 10 gener: PREINSCRIPCIÓ (*)

* Presencialment a la recepció del CMSC.

A partir de l'11 de gener: INSCRIPCIÓ + PAGAMENT

Allotjament: Es deixa obert a les necessitats de cada persona. Com a opcions: Càmping, Bungalow o furgo preparada, Apartament i Hotel.

Per portar a terme aquest projecte també es demanen voluntàries i voluntaris per poder reforçar l'equip de persones per fer les gestions, coordinacions i comunicacions. A ser possible ens agradaria que mínim hi hagués una representant de cada grup de la secció de muntanya.

Transport: També per definir. Depenent del pla, serà amb cotxes individuals o en autocar, de forma conjunta i coordinada.

Autocar: Si hi hagués suficient gent interessada en anar i tornar en autocar es pot plantejar veure la viabilitat.

Previsió de costos: Es calcula un cost aproximat de 1150 € per persona, sense comptar el menjar (comptant viatge en cotxe i apartament per 2 persones, durant 2 setmanes). Aquests preus son aproximats i encara no estan tancats. Evidentment, s'oferiran altres opcions, amb menys dies de reserva o estada més econòmica al càmping de Canazei.

Costos de desplaçament: Des de Sant Cugat a Canazei (1300 km i 13 hores) amb cotxe, s’estima un cost del viatge de 700 € per vehicle (dels quals 225 € son d’autopista), incloent anada i tornada i desplaçaments inters.

Assegurança: La Assegurança D i E de la FEEC cobreixen aquesta estada, no així la A i la C. Per tal de veure com és cobreix es mirarà de veure quina es la manera més econòmica de fer-ho.

1a reunió: Dilluns 17 de desembre a les 19 h. Assistència lliure per a qualsevol persona interessada a assistir. S'aprofitarà per acabar de definir el format de l'estada.

2a reunió: Dijous 10 de gener. Abans de la inscripció definitiva. S'explicaran les opcions d'allotjament.

3a reunió: Principis d'abril.

Les següents reunions es fixaran en funció de com van les reserves i l'organització de sortides.

Persones de contacte: Es facilitaran de forma definitiva un cop es formi definitivament el grup.

A més de la creació d’un grup de WhatsApp específic per informar i preguntar de la gestió de l’Estada a les Dolomites.

De moment, posem a disposició el contacte del coordinador de la Secció de Muntanya, Nacho Gonzalvo, amb el número de telèfon 609 77 81 05.

Enllaç:  Contactar 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat