Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

26/10/2018
El Club Muntanyenc Sant Cugat presenta les seccions d'atletisme, rítmica i trail running

 

Imatge de complement Ampliar imatge

Font: TOT Sant Cugat Esports 

Un total de 537 esportistes de les seccions d'atletisme (347 atletes) i de gimnàstica (150) i del grup de trail running (40) del Club Muntanyenc Sant Cugat s'han presentat aquest dissabte, 20 d'octubre, a la tarda, a la ZEM La Guinardera, davant unes 300 persones. Els directors tècnics de cada secció continuen sent Toni Corgos (atletisme); Cristina Cabrejas i Cande Busso (gimnàstica rítmica) i Josep Antoni Ropero (trail running).

Mira les millors imatges de la presentació.

L'acte ha estat presidit per Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Silvano Bendinelli, president del Club Muntanyenc Sant Cugat. També ha comptat amb la presència de Manel González, director tècnic esportiu de les seccions del CM Sant Cugat, i Rafa Robledo, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat.

Eloi Rovira ha felicitat al club "per créixer i consolidar l'atletisme, la gimnàstica rítmica i el trail running. El club és un referent en l'àmbit català i espanyol".

Cristina Cabrejas ha assegurat que "estem molt satisfetes amb l'evolució que estem experimentant. Hem vist que, any rere any, hem anat creixent fins on som ara. El treball dels últims anys està donant els seus fruits i aquesta temporada competirem, per primera vegada, en competicions federades".

Cande Busso ha assenyalat que "esperem tenir més presència i força a Sant Cugat i aconseguir instal·lacions adequades pel nivell competitiu que estem assolint".

Toni Corgos ha destacat les "eines educativves i de formació" que reben els atletes de l'entitat i Josep Antoni Ropero ha dit que el grup de trail running "és un projecte molt engrescador".

Durant la jornada s'ha fet una competició d'atletisme i una exhibició de gimnàstica rítmica i s'han lliurat els trofeus als millors atletes de la temporada passada.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat