Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

19/11/2018
La 2a Marxa de la Salut de marxa nòrdica torna a reunir mig miler de participants

 

Imatge de complement Ampliar imatge

Font: TOT Sant Cugat

Mig miler de persones, el màxim que ha permès el Parc de Collserola, la mateixa xifra de participació que el 2017, han participat, tot i la pluja, en la 2a Marxa de la Salut de marxa nòrdica, aquest diumenge, 18 de novembre, pel Parc de Collserola. És una prova no competitiva (no hi ha classificacions) adreçada a totes les edats, petits i grans, amb el seguiment de 12 instructors titulats que han anat assessorant els participants per millorar la seva tècnica. La sortida i arribada, amb l'escalfament i estiraments inclosos, s'ha situat al passeig Brollador, davant del Pavelló de Voleibol de Valldoreix. El recorregut havia de ser de 10.700 quilòmetres, però finalment s'ha escurçat amb poc més de 6 quilòmetres, amb diversos punts d'avituallament amb productes sòlids i líquids.

 

Xavier Ortega: "Hem complert l'objectiu, que era promocionar la marxa nòrdica"

Xavier Ortega, responsable de la Marxa de la Salut de marxa nòrdica, ha explicat que "ha estat una festa de la marxa nòrdica i hem complert l'objectiu, que era promocionar aquest esport. El balanç és molt positiu i amb aquesta acceptació que té és lògic que tingui continuïtat en els pròxims anys".

 

Diploma acreditatiu

L'organització, que també ha fet un sorteig de regals, ha lliurat als participants una samarreta commemorativa, un got reciclable i un buff. Els participants que han demostrat tenir una bona tècnica -un centenar- han rebut un diploma commemoratiu. Un cop ha acabat la prova, els participants que han volgut s'han banyat gratuïtament a la piscina del Complex Esportiu EMD de Valldoreix o han fet una classe de ioga.

 

8a i última prova del Circuit Català

Per segon any consecutiu, el Club Muntanyenc Sant Cugat, amb la col·laboració de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix i el Complex Esportiu EMD de Valldoreix, ha organitzat aquesta activitat esportiva que forma part del calendari 2018 de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Aquesta ha estat la 8a i última prova.

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat