Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

11/12/2018
Ressenya i fotogaleria del Camí del Cid pel pont de desembre

 

Imatge de complement

Vam ser unes 30 persones caminant entre els pobles de Valbona (Terol) i Montanejos (Castelló), durant el pont dels dies 6, 7, 8 i 9 de desembre. El recorregut total gira en torn els 65 km amb desnivells positius acumulats de 1700 m.

El clima, fred a primera hora però bastant càlid a mesura que ens acostàvem al migdia, va ser perfecte per caminar. Les visites culturals van ser interessants, considerant que els pobles són relativament petits: una sortida lliure pel característic poble medieval de Rubielos de Mora i una altra de guiada per la catedral Neo Gòtica, el castell del segle XIV i els carrerons i places de Mora de Rubielos.

A través de les fotografies ens podem fer una idea d'aquestes visites, dels camins, les muntanyes i els turons i pels pobles per on vam passar. També dels i les caminants, i d'algun dels animals que ens acompanyaven o vàrem trobar.

+ Per a més informació visiteu la fotogaleria i ressenya del soci del Club Marcel Albet.

Les pròximes etapes del programa estan previstes pel pont de Pentecosta del juny de 2019. Abans hi haurà la sortida del Camí Piemont, de l'1 al 5 de maig, per terres del Sud-oest francès (Occitània).

Fins aviat! Ens veiem a la reunió dels Camins Històrics del pròxim dimarts 18 de desembre!
Silvano.

- ESCRIT DE S.B. PER RESUMIR ELS 4 DIES DE LA CAMINADA (6-9 de desembre de 2018)
DEL PROGRAMA "CAMÍ DEL CID", GRUP DELS CAMINS HISTÒRICS -

Enllaç:  Fotogaleria 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat