Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

08/03/2018
Escrit i fotografies del Camí Pièmont dels dies 3 i 4 de març

 

Imatge de complement Ampliar imatge

 Les etapes s’han desenvolupat els dies 3 i 4 de Març.

Vam ser unes 35 persones caminant entre els pobles de Saint-Bertrand-des-Comminges i Esparros. Saint-Betrand  i Esparros pertanyien  a la regió de l’Occitanie (abans  Midi-Pyrenée), respectivament comarques de l’Haute Garonne i de l’Haute Pyrenée. 

Les fotos representen uns aspectes del camí i dels pobles on vam passar. Altres fotos, fetes pel soci Marcel Albet estan ja penjades al web del Club i al seu blog. La fotos final és el panorama des del Relais d’Esparros, el restaurant de propietat del portuguès Julio on vam dinar.    

El clima va ser perfecte el primer dia i nuvolat el segon amb pluja amenaçadora tot el matí i que ens ha “salvat” per primera vegada de la pluja de l’Occitània.

La característica d’aquest camí, en la mesura que avança cap a Navarra es fa més interessant del punt de vista del paisatge, de les vistes envers turons, muntanyes nevades, boscos, cultius, pastos, pobles medievals posats sobre turons llunyans, etc. Fins i tot vam passar per un antic pont Romà abans de Lombres.

El grup va caminar entre 25 i 40 km. amb desnivells de 600 a 1100 metres positius, segon el tall de les etapes.

Les visites culturals van ser: al poble d’origen Romà i medieval de Saint-Bertrand (que s’haurà de tornar a visitar amb calma al “pont de Tots Sants”) i a la “Gouffre d’Esparros” (ara només pels primers arribats a Esparros).

Les properes etapes del programa estan previstes pel “pont” de Pentecosta: del 19 al 21 de maig, tornat a la zona de Saint-Lizier per 3 etapes que ens portaran fins a Genós a la zona a prop de Barbezan.    

Fins aviat!

Silvano

PER VEURE LES FOTOGRAFIES CLIQUEU AQUÍ.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat