Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

22/01/2019
CREACIÓ DEL GRUP ROCA I NEU!

 

Imatge de complement

“…fue un memorable día de sol en familia, de fotos para el recuerdo, de piedra caliza al lado del mar, y de muchas, pero muchas clases magistrales. Aturdido por los nombres de los nudos y de todos aquellos trastos que pensaba que jamás recordaría para qué sirven, empezamos al contrario, rapelando primero en lugar de escalar… ¿A qué hemos venido aquí? ¡Yo quería escalar! ¿Qué significaba aquello? Seguridad ante todo, me dijeron, y montamos una especie de toprope entre un químico y un par de expansiones.. Después del primer rápel de mi vida, las dudas sobre cómo iba a volver arriba al verme solo, al pie de una gran placa de 20 metros, desaparecieron al primer contacto con la roca, áspera, con regletas y “buzones”… ¿Qué narices es un buzón? … ¿Y por qué me repetían constantemente “vaya buzón, ¡agárrate ahí!”…”

Lluís Mollins, Revista Escalar nº86

Gener de 2019

Roca i Neu neix de l’interés comú d’un grup d’usuaris del Rocòdrom Josep Barberà que han decidit formalitzar-se com a grup i oferir-lo a totes les sòcies i socis del CMSC. De la voluntat de poder sumar activitats dins del Club, estan previstes per aquest 2019, una sèrie de sortides (veure properament l’agenda de Roca i Neu i les publicacions al Bulletí del CMSC) on l’escalada sigui part essencial de les sortides però no exclusiva. Així doncs trobareu pràctica d’alpinisme per corredors del Pirineu, excursions i cims de totes les formes i formats (amb piolet i grampons, amb esquís, encordats, encrestats, a ple estiu amb unes simples bambes, etc.), escalada esportiva en roca i via llarga per les immillorables parets del nostre país, sortides en família a fer bloc, i per descomptat, alguna que altra sorpresa més.

Roca i Neu està format per gent de totes les edats, majoritàriament entre la franja dels 25 als 45, i tothom hi és benvingut!

T’agraden les emocions fortes? Aquest és el teu grup: bon ambient i motivació màxima!

Constantment estem fent activitats: escalada diària al rocòdrom del Club, sortides a córrer els vespres per Collserola, i sobretot, trobades a la natura els caps de setmana!

Si estàs interessat/da en formar part del grup posa’t en contacte via mail a través de: miglesiascampo@gmail.com o busca a qualsevol membre del grup pel rocòdrom del Club.

Per a cada sortida es presentarà una fitxa i es realitzarà una reunió informativa on s’especificaran els continguts de la mateixa: activitat principal, durada, lloc, material, formació i requisits necessaris, dificultat, preu, etc. Anima’t i apunta’t a alguna sortida!


Salut, Roca i Neu!

Enllaç:  Contactar 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat