Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

03/05/2017
Fotografies de la sortida: Camí del Cid

 

Imatge de complement

Les etapes s’han desenvolupats  els dies del “pont” de l’1 de maig.

Vam ser unes 34 persones caminant entre els pobles de Atea i San Martín del Rio (Zaragoza), passant pels pobles de Manchones, Daroca, Valdehorna, Val de San Martín, Santed, Gallocanta, Berrueco i Castejón de Tornos.

Aproximadament 60 Km recorreguts i 1500 metres de desnivells positius acumulats en un paisatge natural i de conreus molt interessant. 

Les fotos representen uns aspectes del camí i dels pobles on es passava. Altres fotos, fetes pel soci Marcel Albet estan ja penjades al web del Club i al seu blog. 

Lo que no representen és l’Hotel-Posada Almudí a Daroca, on el grup es va allotjar, descansar  i prendre força durant els 2 dies i nits de permanència......

El clima va respectar-nos amb pràcticament zero pluja però el vent ens va “peinar” amb molta força (fins a 60 km/h de potència en moltes zones de la segona etapa).

Les visites culturals van ser lliures al poble de Daroca i al de Berrueco i amb ticket d’entrada al centre d’interpretació de Gallocanta (aula de natura, especialment ornitològica de totes les especies d’ocells que viuen o transiten per la zona de la Laguna).

Abans de la tardor queda una sortida de 3 dies al Camí del Piemont (3-4-5 de juny) entre Manses i Mas-d’Azil (Ariège). I a la tardor i hivern unes poques més que anirem informant.....

Fins aviat!

 

Silvano

FOTOGRAFIES SILVANO

FOTOGRAFIES MARCEL ALBET

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat