Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

07/05/2019
El Club Muntanyenc Sant Cugat organitza el Campionat de Catalunya d'escalada en bloc 2019

 

Imatge de complement Ampliar imatge

Llegeix l'article sencer de l'Escola de Muntanya del CMSC, organitzadors/es de l'esdeveniment: Espectacular Campionat de Catalunya d'escalada en bloc celebrat a Sant Cugat del Vallès, amb les classificacions.

Article de la FEEC: Rut Casas i Pol Roca es proclamen campions de Catalunya d’Escalada en Bloc, amb les classificacions.

Vídeo de la FEEC.

Article del TOT Sant Cugat: Èxit en els Campionats de Catalunya d’escalada en bloc 2019

 

Un dia lluminós de primavera acompanya al Campionat de Catalunya d'Escalada en Bloc. Una activitat que organitza l'Escola de Muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat a l'entorn de la celebració del 75è aniversari del Club. El Campionat es disputa a la plaça d'Octavià, al costat del Monestir, l'indret més emblemàtic de Sant Cugat.

Més de cent participants de diferents categories, dels més joves sub-12 fins els veterans i l'absoluta fan una demostració de tècnica, força i bon rotllo. El públic fidel i entregat en tot moment no deixa d'animar-los. Durant la competició el servei de megafonia informa que l'escalada en tres de les modalitats acaba de ser reconeguda com esport olímpic. Ben segur que a les properes Olimpíades hi veurem a més d'un dels participants d'avui.

A les vuit del matí els més joves enceten la competició que no acaba fins ben entrada la nit, a les 23:14 quan el fred fa estona que ha començat. Cal destacar l'excel·lent organització i la professionalitat de la gent de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya així com la dels nombrosos voluntaris.

Fotogaleria - Blog de Marcel Albet, soci del Club

 

 

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat