Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

08/02/2019
La santcugatenca Amàlia Roig presenta el seu darrer llibre a la ciutat

 

Imatge de complement Ampliar imatge

FONT: TOTSantCugat

La santcugatenca Amàlia Roig presenta a Sant Cugat del Vallès el seu darrer llibre, Alfred Giner Sorolla. La passió i la lucidesa. Un text guardonat amb el Premi de Narrativa Memorialística Ciutat de Benicarló 2018, que es podrà descobrir al Club Muntanyenc aquest dimecres, 6 de febrer.

La passió i la lucidesa invita a recórrer la vida i l'obra d'Alfred Giner Sorolla (1919-2005) des d'un punt de vista literari, amb voluntat d'ometre les diferències estilístiques entre els llibres de ficció i els assaigs a l'ús. La infantesa i l'adolescència, la guerra civil, la poesia, la ciència, l'exili científic, la filosofia, les publicacions, els afectes, el compromís, els reconeixements, la vellesa i la mort d'aquest savi es contemplen des de la seva obra i des de la memòria dels qui el van conèixer. Aquest personatge compromès, un humanista valencià dels més universals del segle XX, és per al lector d'avui un referent i potser un model de vida...

Pel que fa a la seva autora, Amàlia Roig Blasco, nascuda a Vinaròs i actual sotspresidenta del Club Muntanyenc Sant Cugat, és professora de llengua i literatura, psicòloga i escriptora.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat