Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

21/06/2019
Atletes del CMSC premiats/des a la 88a edició de la Diada de l'Atletisme Català

 

Imatge de complement Ampliar imatge

Aquest dijous 13 de juny s’ha celebrat la vint-i-vuitena edició de la Diada de l’Atletisme Català a l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat.
Com cada edició, La Diada reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, han estat mereixedores de públic reconeixement.

Durant la festa s’han lliurat els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2018, els Trofeus als Clubs Campions de Catalunya a l’aire lliure 2018 i a la pista coberta 2019. També un públic reconeixement, als entrenadors personals dels millors atletes, als atletes que han batut un rècord de Catalunya Absolut i les Insígnies als jutges per diversos mèrits.

Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2018 han estat per a la ESTELA GARCIA i l’ADEL MECHAAL, que van protagonitzar una extraordinària temporada.
S’han lliurat premis als millors atletes en totes les categories, en la categoria Sub-16 la CLARA FERNÁNDEZ, ha estat premiada com a millor atleta de l'any 2018. El CMSC també ha rebut el guardó per puntuació per equips als campionats de Catalunya individuals de la categoria Sub16 en pista coberta al 2018 i Sub14 a l'aire lliure al 2019.

Entrenadors del CMSC també han tingut el seu reconeixement, com entrenadors personals dels millors atletes: JUAN CARLOS GINÉS, RICARDO DIÉGUEZ i ALBERTO RUIZ.

CORA SALAS (entrenadora del CMSC) ha estat premiada pel Rècord de Catalunya Absolut batut a l’Aire Lliure el 10 de juliol de 2018 en Llargada amb una marca de 6.44.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat