Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

31/05/2019
Ja coneixes el blog del nostre Grup de Lectura?

 

Imatge de complement

Si busques informació sobre el Grup de Lectura del CMSC, si estàs interessat o interessada en assistir-hi però encara no t'has decidit, si tens els dimarts a la tarda ocupats però tens curiositat per seguir les lectures... No dubtis en seguir tota la informació del Grup de Lectura des del seu blog.

El blog tot just va entrar en funcionament el febrer passat, i tan sols hi ha les ressenyes dels llibres llegits durant aquest curs 2018-19. Un total de 9 llibres, un per mes des del setembre de 2018, i s'hi afegirà el darrer llibre de la sessió de l'11 de junyL'antropòleg innocent, de Nigel Barley. Tanmateix, el grup fa una dècada que funciona. L'any vinent seguiran ampliant el seu arxiu de ressenyes, que és obert als comentaris de qui vulgui dir-hi la seva.

El Grup de Lectura es reuneix mensualment, normalment el segon dimarts del mes, a les 19.00 h, a la Seu Social del CMSC (pot canviar depenent de la conveniència de les persones participants), per parlar sobre el llibre que escaigui. A l'inici del trimestre les dinamitzadores del grup proposen la llista dels llibres que es llegirà cada mes i, durant les reunions, es discuteix sobre llibre, sobre si ha agradat, si no, les impressions, etc. Tot en un to informal i amè, des del bon humor i les ganes de passar l'estona mentre es gaudeix de la literatura.

És una activitat gratuïta i oberta a tots els socis i sòcies. Per inscriure't només cal adreçar-se a la recepció del Club i ja podràs començar a participar. També pots assistir, sense compromís, a una de les sessions de prova. Durant els mesos d'estiu, l'activitat s'atura per reprendre's, de nou, el setembre vinent.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat