Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

29/04/2019
El Club Muntanyenc Sant Cugat celebra el 75è aniversari

 

Imatge de complement Ampliar imatge

El Club Muntanyenc Sant Cugat va ser fundat el 27 d'abril de 1944. Per celebrar els 75 anys d'aquesta llarga singladura els socis ens trobem al claustre del Monestir. La commemoració arrenca amb els parlaments de l'alcaldessa Carmela Fortuny, del president del Club Silvano Bendinelli i de Joan Huertos de la Federació d'Entitats Excursionistes. L'acte és conduit per la vicepresidenta del Club l'Àmalia Roig amb la col·laboració del vicepresident Nacho Gonzalvo. La nombrosa participació dels socis, mes de dos-cents, fa lluir encara més aquesta agradable tarda de primavera.

Es ret homenatge als socis més emblemàtics del Club, i es fa l'entrega de medalles a les sòcies i socis que enguany compleixen els 75, 50 i 25 anys de permanencia. Així mateix es fa un reconeixement a cadascuna de les seccions del Muntanyenc.

La Camerata Alzina sota la direcció de Sara Bolaños amb la col·laboració de professors, alumnes i ex-alumnes del Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat interpreta unes breus peces musicals. La joveníssima soprano Paula Torres canta l'emotiva ària Lascia ch'io pianga d'Händel. Clou l'acte la Coral del Club sota la direcció de Patrick Valls. El brindis amb cava no pot faltar.

A continuació una selecció gràfica de l'acte.

Videogaleria - Cugat.cat

Article - Sant Cugat Magazine

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat