Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

20/01/2014
Presentació del CMSC a Domènec Miquel als Premis Ciutat de Sant Cugat
Domènec Miquel Ampliar imatge

En plena campanya dels “PREMIS CIUTAT DE SANT CUGAT”, el Club Muntanyenc Sant Cugat proposem el Sr. Domènec Miquel i Serra com a candidat. La seva trajectòria cultural a Sant Cugat com a soci i molt més com a ciutadà implicat de ple en la cultura de la nostra ciutat és una garantía més que suficient per ser mereixedor d’aquests guardó.

Domènec Miquel i Serra ha estat a Sant Cugat el gran difusor de la cultura, del patrimoni monumental, tant medieval (monestir) com del modernisme. Gran difusor d’aquests valors històrics en vers la ciutadania. Participant actiu a totes les taules (Patronat, taula del patrimoni) on ha calgut defensar, fomentar i protegir tota la nostra riquesa cultural. Autor i col•laborador en diferents llibres de la història de Sant Cugat. Defensor i promotor en quant a la conservació, restauració i difusor del patrimoni del Monestir, Casa Abacial i arquitectura modernista Fundador de la prestigiosa revista santcugatenca “GAUSACH” i el seu director durant molts anys. Màxim col•laborador amb articles, estudis , entrevistes , ressenyes, etc...

Finalment, i resumint molt, qualsevol entitat de Sant Cugat i de manera altruista ha pogut gaudir de les seves conferències, xerrades etc sobre la Història de Sant Cugat.
Al Club Muntanyenc Sant Cugat podem donar reiterat testimoni. Són famoses les seves xerrades (les nostres aportacions) recorreguts per la Sortida de Collserola modernista. Les seves visites guiades a la Torre Negra, al monestir, església, claustre, campanar, teulada, etc... totes obertes als ciutadans.

Demanem els socis el vostre suport mitjançant votació als fulls dipositats a recepció del club, igualment per Internet, mail (www.santcugat.cat/premis) i amb unes butlletes dipositades a la casa de cultura, a l’Ajuntament etc... On l’únic requisit per votar és que cal ser ciutadà de Sant Cugat.

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat