Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

14/03/2014
Aprovada la liquidació de l'exercici 2013 i el pressupost revisat 2014

 

Imatge de complement

Ahir al vespre es va dur a terme l'assemblea ordinària de socis/es del Club on foren aprovats tots els punts de l'ordre del dia.

En primer lloc el President i el director tècnic esportiu vàren presentar els principals eixos del Pla Estratègic 2014-2016 i la política esportiva pels propers anys.

Posteriorment es va informar de l'estat de les obres de la nova Seu així com dels actes d'inauguració i la planificació del trasllat.

L'informe de gestió, memòria d'activitats foren aprovades per unanimitat, així com la liquidació del pressupost 2013, el qual presentà un superàvit agregat de Club i Fundació d'aproximadament 220.000 euros (degut principalment a la venda de l'edifici de la Plaça de la Vila)

Altres punts de l'ordre del dia feien esment del pressupost revisat pel 2014 (sense secció de gimnàstica rítmica) i la renovació de la pòlissa de crèdit que també foren aprovats per unanimitat.

En acabar en Marc Dinarès va fer un emotiu comiat agraint a tots els socis/es l'oportunitat donada de treballar per l'entitat i cedint el relleu a Jaume Pujol, nou gerent de l'Entitat a partir del 2 de maig de 2014.

Al enllaç adjunt podeu descarregar-vos la presentació duta a terme a l'assemblea

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat