Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSNotícies

Cercador

SEU CMSC
17/10/2019

El Club Muntanyenc cedeix el local a l'Ajuntament de Sant Cugat el proper 9 de novembre i serà nou col·legi electoral a la zona amb dues meses de la Casa de Cultura.

ASDI Ampliar imatge
17/10/2019

SIGNATURA D’UN CONVENI ENTRE EL CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT I ASDI

 

El passat dia 11 d’octubre, ASDI(Associació pro-disminuïts físics i psíquics de Sant Cugat) i el Club Muntanyenc van signar un conveni de col·laboració per a la promoció d’activitats de normalització de la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat en l’àmbit de la ciutat.

A través d’aquest conveni, ASDI destinarà una part dels beneficis de les seves activitats socials a donar suport econòmic al Grup d’Entrenament d’Atletisme Adaptat amb que compta el Muntanyenc.

Les dues entitats es feliciten per l’entesa i expressen la voluntat de renovar el conveni de amb periodicitat anual, adaptant l’aportació econòmica a les necessitats expressades pel Muntanyenc i a les possibilitats d’ASDI.

 

feec
14/10/2019

El Club Muntanyenc Sant Cugat, com a entitat excursionista amb més socis i sòcies federats dona suport al manifest de la FEEC. Podeu consultar-lo aquí

SENTÈNCIA
14/10/2019

El CMSC (Club Muntanyenc Sant Cugat) vol expressar el seu malestar i desacord amb la sentència dictada per la Sala Segona del Tribunal Suprem, de data  davui, 14 doctubre de 2019. Al marge de valoracions jurídiques que no ens correspon fer, els fets materials que han estat jutjats no tenen, en absolut, la greu consideració que se'ls hi pretén donar, atès, entre altres raons, de les nul·les conseqüències socials i legals que van provocar.

 

El problema social a Catalunya no  rau en aquells fets sinó que ve de molt abans, és polític i ha estat i és, la falta de voluntat i de trobar el necessari consens polític, el que impedeix solucionar-ho.

 

Les persones que han estat jutjades no són mereixedores, en absolut, del greu retret penal de què han estat objecte; el problema a Catalunya no es resoldrà amb sentències exemplaritzants, més pròpies d’altres règims i èpoques, sinó amb diàleg i consens. Demanem la seva llibertat!

 

Estem al costat de totes les persones que estan patint el martiri de la presó i de tot els seus familiars i amics, especialment al nostre estimat conciutadà, Raúl Romeva, la seva dona Diana i els seus fills Elda i Noah.

Raúl et volem a casa aviat!

 

JUNTA DIRECTIVA DEL CMSC, 14 DOCTUBRE DE 2019

logo cmsc
07/10/2019

Per compliment de l’article 2. del Reglament de Regim Intern del 27/04/2017 que regula l’estructura de les seccions, al paràgraf 2.7, la Junta Directiva convoca la renovació del Cap de la Coordinadora de la  Secció de Muntanya que quedarà vacant el 31/10/2019.

El paràgraf 2.7.7., Presentació de candidatures,  indica que  s’ha d’obrir un termini de 30 dies per la presentació de les candidatures i que haurà d’incloure:

1)      El nom del soci o sòcia candidat/a

2)      Els seu DNI

3)      La seva signatura

4)      Data i lloc de presentació

 

En el cas de presentar-se una candidatura única es proclamarà sense necessitat de dur a terme votacions. En el cas de presentar-se diverses candidatures es procedirà a les votacions que es duran a terme el dia determinat per la Junta Directiva del CMSC. Haurà de transcórrer un mínim de 15 i un màxim de 30 dies entre la data de la convocatòria i el dia de les votacions. 

NETEJA COLLSEROLA
30/09/2019

 ACTIVITAT AL PN DE LA SERRA COLLSEROLA.

LAFUMA 12.10.2019

Com ja es va fer l’any 2017, enguany l’Empresa Lafuma vol tornar al Parc Natural a fer una actuació de neteja de deixalles al municipi de Sant Cugat del Vallès. També hi estarà implicat el Club Muntanyenc de Sant Cugat. L’activitat s’emmarca dins la celebració del LAFUMA ETHIC DAY.

Descripció de l’activitat

L’objectiu de l’activitat és conèixer els valors del PN de Collserola, quina és la seva gestió en general, i la de les deixalles en particular.

Continguts de l’activitat

- Presentació del Parc i la seva gestió:

- Organització de la recollida i la classificació de les deixalles que hi ha a la zona

- Registre de les deixalles recollides

Data i horari

L’actuació es farà el 12 d’octubre de 10:00 a 13:30h.

Programa de treball

10:00h Trobada del grup. Presentació del Parc i la seva gestió.

10:30h Presentació de la feina a fer. Organització del grup

11:00h Organització de la recollida i la classificació de les deixalles.

13:15h Valoració de l’activitat.

13:30h Comiat

Punt de trobada del grup

El punt de trobada serà al C. Vista Alegre a Valldoreix (Sant Cugat del Vallès).

INTERESSATS APUNTAR-SE AL CLUB MUNTANYENC SANT CUGAT

Organització

El grup sempre estarà acompanyat d’un tècnic del parc que farà la presentació de l’actuació i portarà la coordinació i la supervisió de la tasca. També hi haurà una persona representant de l’empresa Lafuma i una altra del Club Muntanyenc de Sant Cugat.

Materials i eines

El Consorci es farà càrrec de posar tots els materials necessaris per poder desenvolupar la tasca.

Per motius higiènics es recomana que las persones portin els seus propis guants i vagin amb roba i calçat còmode.

Assegurança

Les persones participants estan cobertes per l’assegurança que el Consorci té contractada per totes les activitats que desenvolupa.

OSCAR MONJE
17/09/2019

 El passat dissabte, Òscar Monje, corredor de muntanya del Club Muntanyenc, va participar en la duríssima Rialp Matxicots Extrem, una prova de 84Km i 6800m de desnivell. En motiu de la desena edició, el recorregut tenia encara més distància i desnivell que altres anys.

La cursa arrencava a les 12h de la nit del divendres i coronava diversos pics del Pallars Sobirà com el Pic de l'Orri, el Montsent de Pallars o el Montorroio. L'Òscar va estar tota la cursa en posicions de podi, alternant-se amb un altre corredor. Finalment va acabar 3er amb un temps de 13h50.
Tot i el dolor de cames evident, reconeixia que el recorregut és espectacular i que és una cursa per repetir!
Enhorabona!

2148 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | >>>
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat