Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
24/05/2020
Infantil
62a Marxa Infantil de Regularitat - NOVA DATA

 Dia de “La Marxa”: diumenge 24 de maig de 2020

Participació: els nens, nenes en edats compreses entre els 7 i els 12 anys (de 2n a 6é de primària) en equips de dos participants. Es podran inscriure només els infants des del 2n al 6é curs.

Inscripcions: des del 9 fins al 25 de març des de la pàgina d’inscripcions de La Marxa o fins al límit del nombre màxim de 1000 parelles. (www.marxainfantil.cat/inscripcions/) i del Club (www.cmsc.cat).

Un cop efectuada la inscripció i confirmat el pagament amb targeta de crèdit o de dèbit, els dies 13, 14 i 15 de maig pels individuals i els dies 18, 19 i 20 de maig pels grups que hagin avisat amb antelació a cmsc@cmsc.cat , s’ha de passar pel Club Muntanyenc de 16:30 a 19:30 h. per recollir tot el material (díptic explicatiu, la samarreta, el pitral i enguany un regal sorpresa).

Preu de la Inscripció: 14,00 € per participant. Aquest preu inclou l’obsequi d’una samarreta per cada participant, un pitral, un regal de l’organització, una medalla de “FINISHER” i l’assegurança d’accidents col.lectiva. Per als participants socis del CMSC, prèvia presentació del carnet de soci, el preu serà de 12,00 € per participant.

Un Euro de la inscripció és una aportació voluntària dels participants per un programa solidari amb la ONG FONS SOCIALS SANT CUGAT-VALLDOREIX per un projecte de concessió de mini crèdits a les families amb nenes i nens amb dificultats econòmiques temporals. La recaptació d’aquest € per participant es destinarà íntegrament al programa esmentat.

Avís important: una vegada formalitzada l’ inscripció on-line no s’admetrà la seva anul·lació i la devolució del cost de la mateixa. En cas d’ajornament de la Marxa, per causes de força major, tampoc es contempla l’anulació de les inscripcions, segon la normativa del Reglament vigent. L’organització comunicaria la nova data a través de la seva web i els mitjans de comunicació locals. La segona data prevista serà: el diumenge 26 d’abril. La segona data és podria modificar per causes alienes a la nostra voluntat.

L’entitat organitzadora es reserva el dret de tancar les inscripcions en arribar als 2.000 participants (1.000 parelles).

Tota la informació a la web de la marxa: marxainfantil.cat


Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat - Sant Bartomeu, 11 - Sant Cugat del Vallès

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Enllaç:  INSCRIU-TE 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat