Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
27/11/2021
Esport
Secció de Muntanya
Senders | Camí dels Nyerros: 5a etapa, de Centelles a Seva

 Data:  Dissabte 27 de Novembre.

Lloc:   Parada del Bus davant del CAP.

Descripció de la sortida:

Itinerari de la sortida: Sortirem de Centelles, en direcciò a l'Abella (Sant Martí de Centelles), entre les cingleres i la Vall del Riu Congost on mes endavant passarem per el nucli de Sant Pau, arribarem sempre per pista a l'estacio de tren d'Abella, per baixar fins a Aiguafreda (404 metres).

Sortirem pel carrer Mossen Josep Salvans, en acumulat ascens fins a enllaçar amb el GR-2 que el seguirem un petit tram; En arribar al Sender del Torrent de l'Aragall en un revolt a la dreta deixarem el GR, i prenem un corriol que va per sota de una pineda, fins a la cruïlla del Camí de Can Casanovas on podrem veure les restes del Mas, si el dia ens acompanya tindrem una visió dels Cingles de Bertí i el Tagamanent. Per una pista ens encaminarem en direcció al Collet de la Costa i mes tard a Can Serra del Arca (662 metres), on tornarem a trovar el GR-2; Girarem a l'esquerra per una pista que en 2 quilometres ens portara a El Saní, (tot en runes), on se acaba la pista agafarem un sender/corriol a l'esquerra fins al Pla del Grau del Boix (840 metres), on enllacem amb el GR, on anirem a la dreta per pista que es dirigeix al Brull, i la deixem de seguida pel costat d'un antic rètol que indica Vista Pintoresca per anar per un tram suau damunt la cinglera i sota un alzinar.

Seguirem  fins al Pla del Forn un replà que forma una balconada damunt la Vall del Pujol, i on hi ha restes d'un antic  forn. Seguirem per pista arribarem al Brull, amb l'Esglèsia de Sant Martí (853 metres).

Creuarem la carretera de Seva a Collformic, ara si que no deixarem el GR-2 fins a Seva tot passant pel costat Can Prats, Casanova de Figueroles i del les Tombes de Pal d'Ori i les Planes fins a trobar la Carretera de Seva a Palautordera, a la entrada del poble on donarem per acabada aquesta nova etapa dels Nyerros.

 

Hora i lloc de sortida: 7:10 hores del matí. A la parada del bus davant del CAP.

Hora prevista de tornada: 17:30 hores.

Desnivell: +956/-751 mts.

Distància:  18,700 quilometres.

Temps de caminada: 7:00 hores; incloent les parades i dinar.

Dificultat tècnica: Mitjana/Baixa.

Dificultat física:  Mitjana.

Material necessari: Mascareta, Gel higienizant, Botes o Calçat de Muntanya, Paravents, Aigua, Fruits Secs, alguna Peça de Fruita, Esmorzar i Dinar.

Preu soci:  18eur fins al dia 22; 20 eur del 23 al 26.

Preu no soci: 26 eur fins el dia 22; 28 eur del 23 al 26.

Vocal:  Josep M.ª Bordas.    josebordas@gmail.com.        

Viatge en: Autocar.

Assegurança d'accidents obligatòria. Llicència A de la FEEC o assegurança equivalent del CMSC.

 

Inscripcions del dilluns 8 al divendres 23 de Novembre, a l'oficina en línia o a la recepció del Club.

Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat - Sant Bartomeu, 11 - Sant Cugat del Vallès

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Enllaç:  INSCRIU-TE 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat