Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
23/05/2017
Literari
Secció de Muntanya
Presentació del Llibre “Masies i Vida Rural a Collserola”

 Llibre en que hi podem trobar la història viva d’una desena de masos emblemàtics, de les 160 masies que trobem a la serra de Collserola, algunes d’elles amb més de 8 segles d’antiguitat, basant-se en el testimoni de la gent que encara hi viu.

Casanova recull les històries de masos com Can Jané, de Sant Cugat del Vallès, Can Coll, Can Castellví o les Torres del Bisbe i de Santa Margarida, entre d'altres. La masovera de Can Jané, per exemple, parla d'una època en què s'havia d'anar a peu, durant hores, per anar a l'escola.

Aquest dimarts 23 de maig, a les 19:30h l’autor vindrà al CMSC a presentar el llibre.

 

Qui és Eugeni Casanova?
Eugeni Casanova (Lleida, 1958) És llicenciat en Ciències de la Informació (UAB) i en Filosofia (UB). Ha treballat en premsa, ràdio, televisió i publicitat en diferents mitjans: Avui, El Periódico, La Vanguardia, Tiempo, Cadena SER, Televisión Española, entre d’altres.

Durant els anys noranta es va especialitzar en viatges i informació internacional, va treballar en una trentena de països i va ser reporter de guerra en els principals conflictes. Després ha conreat sobretot el periodisme d’investigació. Casanova és autor de més d’una quinzena de llibres

Més informació aquí

Activitat oberta i gratuita

Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat - Sant Bartomeu, 11 - Sant Cugat del Vallès

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat