Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
24/03/2019
Esport
Secció de Muntanya
XVI Ruta dels Tres Monestirs

XVI Ruta dels Tres Monestirs, caminada des del Monestir de Sant Cugat del Vallès fins al monestir de Sant Llorenç de Munt i després a l'Abadia de Santa Maria de Montserrat.

Dia: 24 de març

Dues opcions de ruta: 52 o 46 km

Sortida: Diumenge 24 de març de 5 h a 6.30 h del matí, al recinte del Monestir de Sant Cugat del Vallès. Caldrà presentar document idetificatiu a l ataula de control de sortida, on rebran el full de ruta, el tiquet de tornada d'autocar els que l'hagin demanat i un llibret on constarà la situació dels controls, els horaris i el recorregut.

Arribada: Plaça del Monestir de Montserrat, de 13 h a 19.30 h.

Preu: 18 € per federats i 21 € per no federats. Inclou una assegurança d'un dia. Increment de 4 € en la inscripció a partir del 3 de març. Tíquet de tornada/autocar: 9 €. Per demanar autocar s'haurà de fer un ingrés de 30 o 23 €  (21/18 + 9). No utilitzar l'autocar contractat no dóna dret a la devolució de l'import del viatge.

Inscripcions: del 24 de gener al 18 de març

Menors: de 18 anys hauran de presentar una autorització dels responsables legals; de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un major d’edat.

L’itinerari estarà senyalitzat de la manera següent: De Sant Cugat del Vallès fins al coll de les Onze Hores cal seguir les senyals de pintura blanca i groga del PRC-31 (Camí dels Monjos). Del coll de les Onze Hores, passant pel monestir de Sant Llorenç (la Mola), cova del Drac, l’Obac i fins arribar al km 47 (prop de l’estació de Vacarisses) hi haurà cartolines de color blanc i groc amb la inscripció “Ruta dels Tres Monestirs”. Des d’aquí fins al monestir de Montserrat, caldrà seguir les senyals de pintura blanca i vermella del GR-96 (Camí Romeu a Montserrat). Tota la ruta estarà reforçada amb les cartolines de la Ruta dels Tres Monestirs.

Classificació: Cal passar per tots els controls dins els horaris establerts i complimentar el full de ruta. L’organització no es fa responsable dels qui passin pels controls fora dels horaris establerts. Seran neutralitzats tots els participants que hi arribin amb posterioritat. Durant la ruta hi haurà controls sorpresa.

Abandonaments: Per abandonar la prova cal comunicar-ho al control on es plegui o bé al telèfon de la Ruta. En cas contrari l’organització declina tota responsabilitat. 

Premi: Record commemoratiu a tothom que finalitzi la ruta.

Avituallaments: Beguda i menudalles a cada control (excepte el 3). Cada participant haurà de portar motxilla per necessitats pròpies. Entrepà, beguda i fruita per a participants als controls núm. 2 i 4.

Gossos: Lligats i amb morrió, i sota la responsabilitat del propietari.

És obligació de tot participant:
• Fer la totalitat de l’itinerari a peu sense saltar-se cap control.
• No embrutar o degradar l’itinerari, la muntanya o la natura.
• Ajudar o prestar atenció als participants que ho requereixin i comunicar-ho a l’organització.
• Seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants.

Recomanacions: Llanterna i calçat.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la ruta. L’organització es reserva el dret de modificar tot allò que cregui convenient per al millor funcionament de la ruta, i fins hi tot la seva suspensió.

El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquestes normes.

MITJANS DE DESPLAÇAMENT I DE TORNADA:
- L’organització recomana la utilització de transports públics per arribar al punt de sortida de la Caminada (Sant Cugat del Vallès). Els primers trens dels FFCC de la Generalitat surten de Barcelona a les 5,30 h., de Terrassa a les 5,14 i de Sabadell a les 5,29 h. Aquests horaris permeten arribar amb temps suficient al control de sortida.
- Hi haurà un servei d’autocars que retornarà els participants que l’hagin contractat des de Montserrat a Sant Cugat del Vallès, amb «parades» a Terrassa (estació d’autobusos) i Sant Cugat (cruïlla c/ Cèsar Martinell i Pla del Vinyet). Veure mapa zona a la web 3monestirs.
- No utilitzar l’autocar contractat no dóna dret a la devolució de l’import del viatge.
- La reserva de places de la “Tornada amb autocar” s’ha de fer conjuntament amb la inscripció.
- Els autocars sortiran de Montserrat aprox. a les 15,30, 17:00, 18,00 i 19,45 h. Aquest últim després del tancament del control d’arribada.

Més informació sobre la Ruta dels Tres Monestirs, a tresmonestirs.wordpres.com o a les secretaries de les entitats organitzadores.

 

Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat - Sant Bartomeu, 11 - Sant Cugat del Vallès

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Enllaç:  Contactar 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat