Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
06/12/2018 - 09/12/2018
Esport
Secció de Muntanya
Camí del Cid

Lloc de sortida: C/. Mina, davant del CAP. Marquesina del Bus.

Hora i lloc de sortida: 6h del matí, del 06 de desembre.
Hora prevista de tornada: 21.14h, del 09 de desembre.

Descripció de la sortida: 4 etapes del Camí del Cid.
Dia 6: Valbona - Fuente del Hocino (18 km).
Dia 7: Fuente del Hocino - Fuentes de Rubielos 18 (km).
Dia 8: Fuentes de Rubielos - Los Calpes (17'5 km).
Dia 9: Los Calpes- Montan (17 km).

 

 

Itinerari de la sortida: Sant Cugat, Orpesa de Mar (esmorzar), Castelló, Sagunt, Valbona, Mora de Rubielos, Fuente del Hocino, Rubielos de Mora, Ermita de Santa Isabel, Fuentes de Rubielos, Olba, Monzona, La Puebla de Arenoso, Los Calpes, Montanejos, Montán, Torreblanca, Sant Cugat (per Autovia Mudejar i AP-7).

Dijous 06
Descripció de l’itinerari: Valbona, Mora de Rubielos. Possibilitat de tallar l’etapa (10,4 km). Dinar de Carmanyola o als bars del poble. Seguirem fins a la Fuente del Hocino, on acabarem l’etapa. Desplaçament amb autocar al Hotel Jaime I de Mora de Rubielos.
Distància: 18 km
Temps caminada: 4h 15' 
Dificultat tècnica: mitjana/ baixa
Dificultat física: mitjana/ baixa

Divendres 07
Descripció de l’itinerari: Sortida de l'Hotel Jaime I, amb autocar fins Fuente del Hocino, on iniciarem l’etapa. Seguirem fins a Rubielos de Mora. Possibilitat de tallar l’etapa (9,3 km). La resta seguirem fins a Fuentes de Rubielos, on acabarem l’etapa. Desplaçament a Rubielos de Mora; Dinar de Carmanyola o als bars del poble. Visita Guiada a la població: 1’30-2 hores. Preu: 3€.
Distància: 18 km
Temps caminada: 4h 40' 
Dificultat tècnica: mitjana.
Dificultat física: mitjana.

Dissabte 08
Descripció de l’itinerari: Sortirem amb autocar de Mora de Rubielos, fins a Fuentes de Rubielos on iniciarem l’etapa. Possibilitat de tallar l’etapa a La Monzona (9’5 Qmts), seguirem primer fins la Puebla de Arenoso per acabar a Los Calpes, final de l’etapa. Dinar de Carmanyola o al bar del poble. Desplaçament Mora de Rubielos. Visita Guiada al Castell- Colegiata de Santa Maria. Durada: 2 hores. Preu: 3€.
Distància: 17’5 km.
Temps caminada: 4’45 hores
Dificultat tècnica: mitjana.
Dificultat física: mitjana.

Diumenge 09
Descripció de l’itinerari: Sortirem amb autocar de Mora de Rubielos fins a Los Calpes on iniciarem l’etapa. Possibilitat de tallar l’etapa a Montanejos (9,2 km). Seguirem la caminada fins a Montán, final de l’etapa. Dinar de Grup a Caudiel. Preu: 12€. Café inclós.
Distància: 17 km.
Temps caminada: 4,25 h
Dificultat tècnica: mitjana.
Dificultat física: mitjana.

 

Material necessari: Cal portar esmorzar i dinar del primer dia (carmanyola). Calçat de Muntanya, paravents, capelina, gorro, fruits secs, aigua, barretes energetiques...
Preu soci: 265 € doble. Individual: 310 €. Preu no soci: 310 € doble.

Vocal: Jose M.ª Fontal/Josep M.ª Bordas.
Correu electrònic: jmfontaldiaz@hotmail.com
josebordas@gmail.com (públic? Sí/no)
Viatge en: Autocar.
Què inclou la sortida + Règim pensió allotjament: Viatge amb Autocar i Hotel en régim de ½ pensió a l'Hotel Jaime I, de Mora de Rubielos.

Assegurança d’accidents obligatòria. Llicència A de la FEEC o assegurança equivalent.

Inscripcions del 29 d’Octubre fins al 20 Novembre (o fins que s'acabin les plaçes), a l’Oficina d'Inscripció en Línia; o a la recepció del Club.

Recomanacions: Cal portar Esmorzar del primer dia. Els dinars del 1er, 2on, 3er i del Grup, no estan inclosos en el preu (dinars de Carmanyola o els Bars dels pobles).

 

Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat - Sant Bartomeu, 11 - Sant Cugat del Vallès

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a Contactar amb nosaltres, i us respondrem el més aviat possible

Enllaç:  Contactar 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat