Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
13/10/2018
Esport
Secció de Muntanya
Cims per la Llibertat | Montsent de Pallars

CIMS PER LA LLIBERTAT és una acció esportiva, solidària i reivindicativa. Consisteix en una ascensió simultània a 18 cims de la nostra terra que han estat triats directament pels nostres presos, exiliats i represaliats polítics.

L'acció té com a objectiu conscienciar de la injustícia que representa la situació dels nostres presos, exiliats i represaliats polítics, així com transmetre el nostre suport incondicional tant a ells com a les seves famílies.

La finalitat és fer-los arribar el nostre suport, oferir-los el nostre esforç i fer el nostre crit a la llibertat des dels punts més alts del nostre país. Des dels punts que ells han triat farem ben visible que no és normal la situació que estem vivint i exigirem democràcia, diàleg i justícia.

 

Molts han estat els diversos clubs i associacions de muntanyisme d'arreu del territori dels Països Catalans que s'han involucrat, a través de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya en la preparació d'aquest esdeveniment.

El Club Muntanyenc de Sant Cugat participa en l'organització a Montsent de Pallars (2.883 m), el cim escollit en honor a l'exconsellera d'Ensenyament de la Generalitat represaliada i destituïda pel 155 Clara Pontsatí, que actualment es troba exiliada a Escòcia.

Trobareu més informació sobre els altres cims a la web de l'esdeveniment.

Com a Club Muntanyenc Sant Cugat, convoquem a qualsevol sòcia interessada a participar en aquesta acció política i muntanyenca, a pujar el Montsent de Pallars. Així, tots els cims quedaran coberts per les diferents entitats excursionistes federades a la FEEC.

Inscriu-te a través de la FEEC.

Les persones interessades a desplaçar-vos en autocar, adreceu-vos a recepció. Recomanem l'arribada amb vehicles preparats per terrenys de muntanya.

En cas d'anar en autocar, des del pàrquing de l'autocar fins al cim serà una ruta molt llarga. La contractació de l'autocar dependrà del número de persones interessades.

Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat - Sant Bartomeu, 11 - Sant Cugat del Vallès
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat