Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
08/09/2018
Esport
Secció de Muntanya
Grup Muntanya | Pic Cambra d’Ase

Hora i lloc de sortida:  6:20 hs, del CAP de Sant Cugat

Hora prevista de tornada:  19:30 hs

Descripció de la sortida:  Ruta circular al voltant del cim Cambra d’Ase (Cerdanya francesa), tot travessant la cresta que inclou el cim del mateix nom.

Itinerari de la sortida:  Sortirem de l’aparcament de l’estació d’esquí d’Eina (1800 m). Després d’una estona de caminar per pista, sense cap dificultat, entrem a un corriol, primer entre el bosc i després per terreny de pedra i tartera, que es mantindrà força dret  i forma la lloma que tanca per la dreta orogràfica el circ de cambra d’Ase, la seguirem  fins arribar a la aresta tanca el circ i conté  les diferents puntes del pic de cambra d’ase. Tenim vistes, entre d’altres, als pics del Puigpedrós, el Carlit, el Peric, el Madrés, el Canigó i els que tanquen la vall de Núria, fins i tot podríem veure, si el temps és clar, el mar. Arribarem al pic (2750m), abans i després del cim hem de passar alguns trams de cresta on el camí és estret i  poder hem de fer servir les mans en algun moment, són trams curts, fàcils,  no es poden qualificar d’escalada o grimpada,  però cal fer-los a poc a poc i parant molta atenció doncs a la esquerra del sentit de marxa el pendent és bastant considerable . Després de fer l’aresta cimera sortirem a la lloma que tanca el circ per l’esquerra orogràfica, és ampla i només cal que seguim les fites que van seguint un camí, de vegades poc marcat, que ens portaran fins a la pista de l’inici. El dinar segurament el farem a l’arribar al bosc, cal anar ben aprovisionat d’aigua, doncs no es troba en tot l’itinerari.

Desnivell:  +1000 m / -1000 m

Distància:   12 km aprox.

Temps caminada:  6 h més aturades

Dificultat tècnica:  Mitjana (per algun tram a la cresta)

Dificultat física:  Mitjana/Alta (pel desnivell)

Track : https://ca.wikiloc.com/rutes-senderisme/120826-eyne-cambredase-sentit-horari-21286817

Material necessari:  Botes lleugeres i bastons, dinar i anar ben aprovisionat  d’aigua doncs no hi ha cap font pel camí.

Preu soci: 20  €   fins al  01/09    i  22    € fins al 5/09.

Preu no soci: 28 € fins 01/09       i  30   € fins  al 05/09.

Viatge en:  Autocar

Vocal:  Lluís Pizano              Correu electrònic:  pizanobaron@yahoo.es

Assegurança d’accidents obligatòria:  Llicència A de la FEEC o assegurança equivalent.

Inscripcions:  A l’oficina en línia o a la recepció del Club.

 

INSCRIU-TE

 

Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat - Sant Bartomeu, 11 - Sant Cugat del Vallès

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat