Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
15/09/2018
Esport
Marxa Nòrdica
Master Class Marxa Nòrdica

No et quedis sense marxa!!!

T'explicarem perquè la marxa nòrdica és l'esport del futur.

Ciutat Europea de l’Esport 2018

Dia: Dissabte 15 de setembre 2018

Horari: 10:00 h a 12:00 h

Lloc: Parc de la Pollancreda.

Preu: Activitat gratuita. 

No cal inscripció prèvia.

Et deixarem uns bastons de marxa nòrdica perquè practiquis amb nosaltres. Farem escalfament, repassarem la tècnica correcte, farem exercicis, treballarem amb música i farem estiraments per finalitzar.

La Marxa Nòrdica és una manera de caminar on s'inclou no només l'acció de les cames, sinó també la part superior del cos. Es tracta de caminar impulsant-se amb dos bastons, dissenyats especialment per a aquesta modalitat esportiva. Amb una bona tècnica, el resultat és un moviment natural que actua de forma suau però molt efectiva en tot l'organisme, aportant nombrosos beneficis en la salut i en la condició física. És una activitat esportiva divertida apta per a tothom, independentment de l'edat i de la condició física.

 

Activitat dirigida per instructors titulats.

Xavier Ortega: Tècnic Esportiu de Marxa Nòrdica, inscrit en el Consell Català de l´Esport amb el núm.26446. Instructor de Marxa Nòrdica Nivell 2 per INWA (Internacional Nordic Walking Federation)    

 

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat