Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
12/02/2019
Literari
Secció de Cultura
Grup de Lectura | Magda | Hi haurà convidats especials

On:  Seu Social del CMSC

Quan: Dimarts 12 de febrer a les 19 h

Llibre: Magda, de Meike Ziervogel 

Qui: Carme Ruiz, i totes aquelles sòcies del CMSC que hi estiguin interessades. Contacta amb nosaltres per a més informació.

Sinòpsis: A principis del segle XX neix la Magda, filla il·legítima d’una minyona i un noble jueu que la rebutja i l’envia lluny, on la petita, i després jove, desenvoluparà una forta personalitat... Quan contrau matrimoni amb Joseph Goebels, íntim amic i company de Hitler, ella, farà el paper de primera dama al costat de Hitler, amb una adoració ferma vers el règim nazi. I en els darrers dies de la II Guerra Mundial, vivint en el búnquer, impossible de veure la derrota, junt el seu marit, prendran una terrible decisió.

Meike Ziervogel, d’uns fets reals ens fa una història sobre la Magda Goebels, la seva vida i la devoció a una ideologia terrible, i ens porta a un final aterridor, que l’hem vist en el final d’alguna secta. Aquest és el primer llibre que va fer i actualment és editora.

Convidats especials: En aquesta sessió tindrem l'oportunitat de tenir amb nosaltres els editors de "Les Hores", la Maria Sempere i el Manel Gómez; per comentar el llibre de "Magda" de Meike Ziervogel, de la seva editorial.

No us ho perdeu, la tertúlia està oberta a tothom.

 

Aquesta és la llista de lectures del curs:

Cara de pan, Sara Mesa - Gener

Magda, de Meike Ziervogel - Febrer

Canvi d'última hora: La impaciència del cor de Stefan Sweig serà canviada per Sukkwan Island, de David Vann.

Un abril prodigiós, d'Elizabeth von Arnim - Abril

Aquests llibres estan disponibles a la xarxa de biblioteques públiques de la Diputació de Barcelona.

 

La Carme Rivera deixa el Grup de Lectura i ens fa arribar el següent missatge:

"Aquesta sessió serà la darrera vegada que portaré el Grup de lectura. Ha funcionat amb regularitat i han passat moltes i molts amants de les lletres, llegint més de 100 llibres escollits amb cura, que han agradat suficient per continuar la tasca. Hem passat pel·lícules, referents als llibres llegits, hem portat pastissos i cava, hem organitzat soparets, ens hem emocionat en determinats moments i, sobretot, hem rigut molt.

Gràcies a totes i a tots els i les que heu format part del Grup de lectura i ens heu permès a la resta enriquir-nos amb els vostres comentaris. Un record molt fort a la Neus Mainou, que fa deu anys vam començar juntes i ens va deixar prematurament, venint i col·laborant fins a les darreries de la seva malaltia.

Agraeixo a la Carme Ruiz, coneguda per molts i moltes, per les seves andadures, que esdevindrà la següent responsable de coordinar el grup. Que el grup li doni tot el suport que calgui. Que serà poc, perquè arriba a tot arreu. Gràcies a tots i a totes.

Carme Rivera."

Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat - Sant Bartomeu, 11 - Sant Cugat del Vallès

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Enllaç:  Contactar 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat