Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
20/10/2018
Esport
Secció de Muntanya
Pas a Pas | Montseny a la tardor i pous de neu

Data: dissabte 20 d’octubre

Lloc: Montseny

Opció A: Sortirem de Santa Fe del Montseny fins a la font de Passavets (mitja hora de caminada) on podrem picar alguna cosa i després cap al Turó de l’Home. Pel camí podrem admirar la fageda i, enmig, “l’Abraçada” entre un faig i un avet, entortolligats i fusionats. Després passem per l’aveteda i, ja altre cop a la fageda trobarem el pou de neu del Comte, el primer dels molts que podrem veure durant la caminada. Després ja entrem en els prats alpins, fins al Turó de l’Home i entorns de les Agudes, dos magnífics miradors. La tornada la farem pel camí dels Pous de Neu, altra vegada dins la fageda, per l’obaga de les roques de Glaç. Hi trobarem uns 10 pous, alguns ben obrats, d’altres simples forats, almenys en l’estat actual, que ens il·lustren de la importància que va tenir en altres èpoques la indústria del gel, que des d’aquí portaven a Barcelona. Després cal agafar un corriol precari i força brut de màquia, que enllaça els pous d’en Cervera amb el corral d’en Deumal, on trobem el GR-5.2. Al final de l’excursió passem per un bonic alzinar i acabarem a la plana del Coll.

Opció B: Igual que l’opció A, però es podran estalviar la pujada als cims del Turó de l’Home i a de les Agudes. Des del coll de les Agudes retornaran cap a Santa Fe per la font de Briançó.

Hora i lloc de sortida: a les 7.45 del CAP de la Mina a Sant Cugat Centre
Hora prevista de tornada: a les 19:00

Desnivell: (A) +650 / -800. (B) +/-500
Distància: (A) 14,00 km (B) 10,00km
Temps de caminada: (A) 5.30 hores (B) 4.00 hores
Dificultat tècnica: moderada/baixa
Dificultat física: moderada/facil

Preu soci: 17€ Preu no soci: 25€

*Viatge en: autocar

*Què inclou la sortida:
Assegurança d’accidents obligatòria. Llicència A de la FEEC o assegurança equivalent.

Inscripcions fins el diumenge 14 d’octubre a l’oficina en línia, o a la recepció del Club. A partir del dilluns 15 s’incrementa el preu en 2 euros.

Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat - Sant Bartomeu, 11 - Sant Cugat del Vallès

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Enllaç:  Contactar 
Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat