Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
18/04/2018
Conferència
Secció de Cultura
Presentació de la pàgina web elseullibre.cat

 Elseullibre és un servei gratuït i sense ànim de lucre creat per promoure el llibre en català. Es vehicula a través del web elseullibre.cat amb el suport de l’associació homònima. Tothom que s’hi subscrigui rebrà al cap d’un mes per correu electrònic la llista dels llibres acabats de publicar en català sobre els temes que hagi triat prèviament al web, amb informació complementària de cadascun. S’hi inclouen els publicats en l’àmbit de l’Estat espanyol, i aviat els d’Andorra, l’Estat francès i l’Alguer.

El servei no inclou la venda de llibres, sinó que té l’objectiu de facilitar la informació perquè tothom pugui tenir coneixement de la seva publicació recent i en tot cas els pugui comprar a la llibreria, per correu o trobar-los a la biblioteca. Al web només es demana el correu per enviar les fitxes, res més. Per tant, tothom podrà estar al corrent dels llibres que s’han publicat en català (no una selecció subjectiva) sobre els temes escollits. Les dades són extretes de l’ISBN. Cada fitxa inclou, sempre que sigui possible, la fotografia de la portada, el títol, l’autor, l’editor, el nombre de pàgines i el preu; cal destacar especialment la informació actualitzada mitjançant enllaços a Internet (quan no se’n troba, se n’ofereix entorn de l’autor o altres pistes que puguin ser orientatives). Els llibres de text no hi són inclosos. La informació sobre els llibres per a infants i joves encara no està disponible, però esperem que aviat ho estarà. Aviat també hi haurà un servei al mateix web que permetrà consultar les fitxes dels llibres ja elaborades anteriorment.

El projecte té una altra vessant cultural i humana: retre homenatge a Jaume Aymà Mayol, el primer editor en publicar en català en l’època franquista, que posteriorment va continuar editant tant en aquesta llengua com en castellà, amb tots els problemes derivats de la censura i la política franquistes.

Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat - Sant Bartomeu, 11 - Sant Cugat del Vallès

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat