Saltar a continguts

Club Muntanyenc Sant Cugat

Navegació

Menú principal

RSSAgenda

Imatge de complement
07/10/2017
Esport
Secció de Muntanya
Grup Muntanya | Sant Corneli

Vocals: Antonia Sans i Josep Bordas

Dins el cicle MUNTANYES o INDRETS MÉS SIGNIFICATIUS del nostre país.

L'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya va compilar una selecció dels cims més emblemàtics de Catalunya considerant la seva significació geogràfica, el seu relleu en el món de l'excursionisme o atenent a la notorietat cultural, històrica o emotiva de cadascun d'ells.

El 2006 la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya va iniciar el repte dels "100 cims" com a proposta de diferents contrades representatives i característiques del nostre país.

El Club Muntanyenc Sant Cugat també ha fet un cicle de sortides dedicades a al cim més important de cada comarca.

Dons bé, la proposta que us presentem, que ens la plantegem amb una durada de tres cicles de sortides, és la de passejar-nos per els diferents llocs, cims més emblemàtics o significatius de Catalunya. De moment hem treballat el que correspon a l'any 2017, però el grup de vocals estem també amb el pensament posat en situar-vos en els propers anys amb la possibilitat, si us hi apunteu, de portar-vos per aquells indrets que hom considera diguem que imprescindibles. Ho alternarem amb sortides potser no tant "emblemàtiques" però si que seran significatives per la comarca on anirem, o els indrets que visitarem.

Us hi esperem!

Lloc:  Club Muntanyenc Sant Cugat - Sant Bartomeu, 11 - Sant Cugat del Vallès

Si necessiteu més informació, o ens voleu adreçar alguna consulta en relació a aquest acte, no dubteu a utilitzar el formulari Contactar, i us respondrem el més aviat possible

Aquest web forma part de: Sant Cugat Entitats
© Club Muntanyenc Sant Cugat - cmsc@cmsc.cat